Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:52 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Din epistolele constănţenilor pe blogul lui Mazăre „Jos Criminalul Parcurilor!"

ro

01 Jun, 2011 00:00 1522 Marime text

cap_6.jpgDiscuţia referitoare la parcurile Constanţei s-a încins pe blogul de campanie al lui Radu Mazăre. Vizitatorii paginii web nu mai contenesc cu mesajele de nemulţumire referitoare la starea în care se află spaţiile verzi.

Aşa cum relatam în ediţii anterioare, în ultimele zile s-au înmulţit mesajele de nemulţumire ale constănţenilor faţă de starea actuală a parcurilor din municipiu. Oamenii se plâng în principal de faptul că nu au unde să se odihnească atunci când merg în parc, pentru că nu există bănci. De precizat că cei care relatează despre acest neajuns locuiesc în zone diferite ale oraşului, după cum reiese din mesajele postate în spaţiul virtual. De asemenea, Radu Ştefan Mazăre este acuzat că s-a ocupat în special de staţiunea Mamaia şi că a distrus parcurile din oraş.

mazare_blog.jpgCel mai recent mesaj pe tema parcurilor a fost postat pe 30 mai, la ora 21.51, de către un constănţean care se semnează „Crucifer" şi care repetă de câteva zeci de ori sintagma „Jos Criminalul Parcurilor!". În ediţia online a ziarului puteţi vizualiza integral acest mesaj.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii