Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:26 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC pune la bataie 800 de milioane lei pentru publicitate

ro

16 Nov, 2009 00:53 1107 Marime text

licitatie_publicitate_consiliul_judetean.jpgInstituţia are în derulare patru proceduri de achiziţie pentru promovarea proiectelor cu finanţare europeană, printre care şi cel privind reabilitarea DJ 228 Nazarcea-Ovidiu

Autoritatea judeţeană organizează în perioada imediat următoare o serie de patru licitaţii pentru servicii de publicitate şi informare, în vederea promovării a patru proiecte cu finanţare europeană.

Chiar astăzi va avea loc deschiderea ofertelor pentru Servicii de publicitate şi informare pentru proiectul „Reabilitarea şi modernizarea de drumuri judeţene, tronsonul DJ 228, DN 22C (Nazarcea) - DN 2A (Ovidiu)", finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007 - 2013. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul CJC, situat pe b-dul Tomis nr. 51, începând cu ora 12.00. Pentru aceste servicii, autoritatea contractantă este dispusă să ofere nu mai puţin de 29.999, 85 lei fără TVA, cât este valoarea estimată.

Pe data de 23 noiembrie, instituţia va organiza deschiderea ofertelor pentru acelaşi tip de servicii, în vederea promovării proiectului privind „Extinderea Şcolii Speciale nr. 2". Licitaţia va avea loc începând cu ora 12.00, la sediul instituţiei, de la aceeaşi adresă. Pentru promovarea acestui proiect, CJC pune la bătaie suma de 18.476 lei fără TVA.

Pe 24 noiembrie este programată să aibă loc atât deschiderea ofertelor în vederea atribuirii contractului de servicii de publicitate şi informare asupra proiectului „Extinderea Complexului Terapeutic Centrul Albatros", cât şi a ofertelor pentru promovarea proiectului privind „Extinderea Complexului de Integrare Terapii Specifice Şcoala Specială nr. 1". Pentru primul proiect amintit, ofertele vor fi deschise începând cu ora 13.00, iar valoarea estimată este de 10.000 lei fără TVA. Pentru cel de-al doilea, deschiderea ofertelor va începe la ora 12.00, suma pe care CJC este dispus să o plătească pentru acest proiect fiind de 8.500 lei fără TVA. Cu alte cuvinte, instituţia judeţeană pune la bătaie pentru promovarea acestor proiecte, ce vor fi derulate cu fonduri europene, 797.012.615 lei vechi, cu tot cu TVA. Este vorba, mai exact, despre servicii de publicitate prin panouri permanente, dar şi cu afişare temporară, de organizarea de conferinţe de presă şi de promovare prin autocolante.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii