Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CJC cauta firma pentru managementul repararii ambulatoriului TBC

ro

15 Dec, 2009 01:21 787 Marime text
Consiliul Judeţean Constanţa este în căutarea unei firme care să furnizeze servicii de consultanţă în ce priveşte managementul de implementare al proiectului de reabilitare şi modernizare a ambulatoriului TBC.

Pentru prestarea acestor servicii, instituţia judeţeană este dispusă să ofere 94.947 lei fără TVA, cât este valoarea estimată potrivit Sistemului Electronic de Achiziţii Publice, mai exact peste 1,1 miliarde de lei vechi. Potrivit invitaţiei publicate în SEAP, deschiderea ofertelor va avea loc pe 22 decembrie, începând cu ora 12.00, la sediul Consiliului Judeţean Constanţa, din Bd. Tomis nr. 51. Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în care preţul va avea o pondere de 40%, iar punctajul tehnic de 60%.

CJC implementează proiectul „Reabilitarea infrastructurii, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului de specialitate TBC din cadrul spitalului clinic de pneumoftiziologie Constanţa" cu bani obţinuţi din fonduri structurale prin Programul

Operaţional Regional 2007 - 2013, Axa prioritară 3, Domeniul Major de Intervenţie 3.1. „Reabilitarea/modernizarea/dezvoltarea şi echiparea infrastructurii serviciilor sociale".

Ambulatoriul din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa este singura unitate medicală care funcţionează ca şi ambulatoriu de specialitate TBC din judeţ. Proiectul de reparaţii a acestui edificiu urmăreşte reabilitarea şi modernizarea infrastructurii - reparaţii la clădiri şi instalaţii, dotarea cabinetelor medicale cu aparatură şi echipamente moderne, la standarde europene, echiparea ambulatoriului cu mobilier şi alte dotări, implementarea unui sistem informatic de evidenţă şi control al activităţilor din ambulatoriu, protecţia mediului şi gestionarea corespunzătoare a deşeurilor. În conformitate cu cererea de finanţare, termenul de implementare a proiectului este de 24 de luni, dar nu mai târziu de iulie 2011.

Valoarea totală a proiectului este de 12.006.521,11 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este în cuantum de 9.658.192,36 lei, iar contribuţie proprie a CJC în proiect, de 453.621,71 lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii