Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:14 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine e peştişorul de aur care îndeplineşte dorinţe? Valentin Preda ar putea fi „uns" din nou secretar de stat la Transporturi

ro

15 Jan, 2013 23:00 4463 Marime text
Valentin_Preda_1.jpgPSD Constanţa ar putea să aibă, cât de curând, un nou motiv de bucurie. Una dintre cele mai importante doleanţe ale sale s-ar putea materializa. Pentru a doua oară chiar, în decursul a mai puţin de un an. Şi pentru a treia oară, având în vedere personajul în cauză. Cum? Prin readucerea lui Valentin Preda pe funcţia de secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii. Acelaşi Răducu Valentin Preda care a fost eliberat din acestă funcţie la finalul anului trecut, decizia fiind publicată pe 3 ianuarie în Monitorul Oficial al României. Acelaşi Valentin Preda alintat „Valerică" de primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre. Acelaşi personaj sub atenţia căruia, în luna noiembrie a anului trecut, Ministerul Transporturilor a trimis Consiliului Local Constanţa o adresă prin care CLM e întrebat dacă e de acord cu preluarea a 31% din acţiunile Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. Evident, Consiliul Local majoritar USL a fost de acord, căci semnatarii proiectului de lege privind preluarea unui pachet de 31% din acţiunile Portului a fost iniţiat de patru parlamentari constănţeni: senatorii Alexandru Mazăre şi Nicolae Moga şi deputaţii Eduard Martin şi Manuela Mitrea.

Numirea lui Valentin Preda în funcţia pe care a mai ocupat-o s-ar putea concretiza curând. Amintim, în acest sens, că astăzi are loc şedinţa de Guvern, eveniment în cadrul căruia ar putea să fie aprobate şi noile organigrame ale ministerelor.

Valentin Preda s-a aflat, ieri, la Secretariatul General al Guvernului. Potrivit spuselor sale, un răspuns clar privind eventuala sa numire în funcţie va fi dat în cursul acestei zile.

Preda a fost secretar de stat în timpul guvernului PSD-PDL, atunci când ministrul Transporturilor era Radu Berceanu, dar şi în timpul Guvernului Ponta I.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii