Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:47 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Beinur „Cel mai bun primar este acela care face treaba"

ro

21 Dec, 2009 05:12 3362 Marime text

cap_4.jpgOamenii de afaceri mangalioţi sunt pregătiţi să-l primească pe noul primar al oraşului aşa cum se cuvine. Dar, cu câteva condiţii...

Nuredin Beinur, unul dintre cei mai influenţi afacerişti din zonă spune că nu contează prea mult cine este primar, ci este important cum îşi face acesta treaba şi cum ajută mediul de afaceri să-şi desfăşoare activitatea. Cât despre încetarea mandatului primarului Mihai Claudiu Tusac, Beinur spune că nu îl interesează foarte tare şi că aşteaptă ca cel care îi va lua locul să îşi facă treaba: „Oamenii de afaceri trebuie sprijiniţi de primarul în funcţie. Eu îi doresc succes lui Ion Mincă (nr. - viceprimarul Mangaliei, numit primar interimar). Însă, nu ne aşteptăm la rezultate imediat. Într-o lună, două, un primar nu face minuni. Însă, ne aşteptăm să fim sprijiniţi, să fim ajutaţi cu proiectele importante pe care le avem în sudul litoralului". Afaceristul a mai spus că, de-a lungul timpului, a ţinut legătura cu toţi primarii Mangaliei şi au fost nevoiţi să se înţeleagă. Cât despre relaţia cu Mincă, treaba e simplă: „Îi dorim succes. Trebuie să aibă tot sprijinul nostru şi să coopereze. Unii vin, alţii pleacă, însă cel mai bun primar este acela care face treabă".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • elvis 16 Jan, 2010 23:45 bayyy inteligentiilor... vedeti-va de treaba nu mai judecati voi lumea dupa mintea voastra pai cu interlopi facem treaba nu cu comunismul din creierul vostru.asa ca usor cu mesajele astea jignitoare la adresa interlopului beynur deci va rog seriozitate maxima
  • tzepesh 23 Dec, 2009 21:36 om de afaceri??? s-a legalizat proxenetismul si traficul de droguri? fetito,inainte sa scrii aberatii de genul,fa-ti o radiografie ,ca sa zic asa,si afla cat la suta a mai ramas din ipotetica fiinta ta umana si cat a devenit animala...
  • alba neagra 22 Dec, 2009 08:45 Beinur si-a luat pamant in asociere la sedinta consiliului ilegal odata cu Raim.Gata potoliti spiritile ca ei conduc orasul nu voi cetatenii,consilierii sau altii.De ce credeti ca a cazut si bursucu rosu?Il taiase de pe lista pe Beinur si Raim, priviti actele si vedeti de unde pleaca spaga si la cel nivel ajunge in campania electorala,motiv pentru care nu sint prinsi interlopii niciodata.Presa e sub papucul loor la fel.Ciocu mic! Ei sunt la putere!
  • anca 21 Dec, 2009 23:09 Vai de capul nostru; daca am ajuns sa-si dea cu parerea ,,omul de afaceri Beinur" acest Patapievici al Mangaliei, este clar spre ce ne indreptam; dictatura, mafie, comunism crancen mai crancen decat ne putem imagina! Nu cred ca vom mai scapa de asemenea lipitori, semidocti, Udrii si Videni.... Pacat ca nu mai am varsta la care sa-mi pot permite sa-mi iau bocceluta si lumea in cap; dar nici nu cred ca ma voi putea resemna si chiar si cand voi avea 100 de ani ( cu ajutorul Domnului)tot am sa incerc sa fac ceva pentru a nu se mai repeta niciodata ceea ce ni se intampla azi, noua celor care am trait numai si numai pentru sacrificii. Tineri mangalioti, faceti bre ceva cu ticalosii astia!!!!AUZITI??????????
  • x 21 Dec, 2009 21:05 sa-ti fie rusine corina
  • maricel 21 Dec, 2009 11:21 ia uitate frate cine e mare impresar acu. plasatorul de gagigi. nu ca ar fi rau in asta...da maine poimaine il vedem candidand la primar. o tara in care infractorii fac legea nu mai are nici o sansa. pacat de domnul tusac. mare pacat.
  • Gabi 21 Dec, 2009 11:11 Foarte interesant?! Deci am ajuns sa intervievam mafiotii despre cine ar trebui sa conduca orasul?! E clar ca-i place actuala conducere, ca doar au invartit la aceeasi mamaliga! Ce a vrut sa faca Baselul la nivel national ati votat, dar la nivelul Mangaliei, va plac ilegalistii, pestii... Orasul asta va ajunge sa fie condus de astfel de oameni, pentru ca le dati apa la moara! Auzi, ii cerem parerea lui Beinur? Dar cine este Beinur?! Vreun diplomat, specialist in administratie locala, Vantu al Mangaliei????
  • Milica 21 Dec, 2009 11:09 Cam imbarligata declaratia lui Beinur. Nedumeriri: 1.Ce s-ar putea intelege prin "sa faca treaba"? 2.Ce fel de treaba? Mare sau mica? 3.Cum poti face treaba, daca nu corespunzi intereselor unor asa-zisi "oameni de afaceri", de genul vechilului Iorgus Zanfir, cunoscut prin tunurile sale locative? S.a.m.d. Mangalia a fost deja vanduta, dupa ce a fost scoasa la mezat de eroii Iorgusiadei, politicieni de toate nuantele partinice.
  • gigel 21 Dec, 2009 09:59 cand te uiti cine sunt oamenii de afaceri ai orasului,te crucesti..cand afli cine sunt fostii si actualii primari te apuca plansul ! o deznadejde te apuca sa vezi un oras intreg nimerit pe mana impostorilor,a mafiotilor,...ai mila Doamne !