Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:20 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banias „Dorel Onaca ar putea ramane la ARSVOM"

ro

30 Mar, 2010 03:09 1174 Marime text
Democrat-liberalul Dorel Onaca, numit recent în funcţia de consilier al ministrului Dezvoltării Regionale şi Turismului, şi-ar putea păstra în continuare şi funcţia de director al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM).

Aşa susţine, cel puţin, preşedintele organizaţiei judeţene PD-L Constanţa, Mircea Banias. Întrebat dacă s-a găsit un înlocuitor în această funcţie pentru Dorel Onaca, acum că a fost numit consilier al ministrului Elena Udrea, Mircea Banias a precizat că democrat-liberalul ar putea ocupa această funcţie în continuare. „Poate rămâne în funcţie în continuare, în funcţie şi de sarcinile ce îi vor reveni în noua calitate", a precizat Mircea Banias. Şeful PD-L Constanţa a spus că niciunul dintre democrat-liberalii constănţeni nu şi-a exprimat intenţia de a-l înlocui pe Onaca. Se pare că nu oricine îi poate lua locul lui democrat-liberalului Dorel Onaca, recunoscut pentru vocaţia sa de salvator. „Oricum, este o poziţie pe care nu o poate ocupa oricine. Îţi trebuie o anumită pregătire şi experienţă", a subliniat Mircea Banias.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • GISENIST 09 Apr, 2010 23:54 NU mai ramane va pleca poate vine cineva care stie cu ce se mananca arsvom ul De ce nu unu din interior
  • UNUL... 01 Apr, 2010 18:05 Trebuie sa ramana!Nu e mai bine sa ciugulesti din doua parti? La asa halvita trebuie unul de incredere, unul care si-a dovedit devotamentul fata de cei care l-au uns director doar pentru ca era in PDL, dar foate aproape de base..u.Alte calitati fata de ex Directorul Manole? Se vad! Tractoarele arabilor le scoate Unciuleanu,CU TOATE DOTARILE DE LA ARSVOM!Angajatii lor mor de saracie, iar cascavalul il ia altcineva!CINE ESTE OARE INTERESAT,DAR SI RASPUNZATOR DE ACESTE ASPECTE? Nici gura nu-i miroase!Lasati-ltot pe el! Are calitati de al ...acolitilor sai!