Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:50 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asfaltarea străzilor, prioritatea primarului din Ovidiu

ro

19 Jan, 2011 02:20 2159 Marime text
Ovidiu_primar_Dumitru_Bocai_7.jpgAdministraţia locală a oraşului Ovidiu a finalizat extinderea Grădiniţei „Licurici".

Potrivit primarului Dumitru Bocai, investiţia a fost demarată în toamna anului trecut, imobilul în care-şi desfăşura activitatea unitatea de învăţământ preşcolar fiind extins cu trei clase. Noile încăperi au fost dotate cu mobilier specific, iar copiii desfăşoară deja activităţi acolo. În vecinătatea Grădiniţei „Licurici", primăria a demarat construirea unui loc de joacă public pentru copii.

O prioritate a administraţiei locale conduse de Dumitru Bocai o constituie şi reabilitarea drumurilor interioare din Ovidiu. „Am depus un proiect pentru asfaltarea unui număr de 37 de străzi din oraşul Ovidiu, investiţie ce ar putea fi finanţată prin Programul Operaţional Regional", a afirmat edilul. Autoritatea locală a mai întocmit un proiect de reabilitare de străzi pe care l-a depus spre finanţare la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Reabilitare de străzi şi în Poiana

„Am mai depus un proiect pentru asfaltarea de străzi, prin Programul privind reabilitarea şi modernizarea a 10.000 km de drumuri de interes judeţean şi local. Vrem ca prin acest program să reuşim să asfaltăm 10 km de drumuri, în acest proiect fiind prinse şi străzi din satul Poiana", ne-a declarat primarul Dumitru Bocai. Edilul a subliniat că se vor face reabilitări de drumuri şi cu fonduri de la bugetul local. „Şi noi avem în bugetul local bani prinşi pentru drumuri. Aşadar, nu vom sta până ce ni se vor finanţa celelalte proiecte, ci vom reabilita străzile neprinse în niciunul dintre cele două proiecte", a precizat primarul Bocai.

O altă prioritate a edilului din Ovidiu este şi finalizarea reţelei de alimentare cu gaze naturale. „Mai avem cinci kilometri şi terminăm în tot oraşul", a adăugat edilul. De asemenea, autoritatea locală se va ocupa şi de amenajarea în partea centrală a oraşului a unei zone de promenadă.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • francesca 05 Feb, 2011 13:40 ADEVARAT ESTI UN MARE EXCROC, NE-AI MINTIT CA IN POIANA SE VA ADUCE GAZE SE VA ASFALTA,SE VA REZOLVA CU APA POTABILA, SE VA TERMINA BISERICA............ NUMAI MINCIUNI,PAI SA TE PUNA DRACU SA MAI VII PRI POIANA SA TE VOTAM IARA,AM FOST NISTE PROSTI ,PE ALBINA TREBUIA SA-L VOTAM,BAREM ALA E AL DRACULUI DAR ARE CUVANT
  • jean 19 Jan, 2011 06:51 mitica, mare natarau mai esti.