Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:56 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amuras ar putea parasi Cabinetul lui Nicusor

ro

14 Apr, 2010 02:52 2836 Marime text
cap_5.jpgAmuraş Tănase, cunoscut pe plan local datorită faptului că se află în slujba preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, ar putea renunţa la funcţia publică pe care o deţine încă.

Surse apropiate Consiliului Judeţean Constanţa ne-au declarat, sub anonimat, că Amuraş Tănase ar urma să renunţe la funcţia de şef de Cabinet al preşedintelui instituţiei. Pentru a verifica această informaţie am încercat, aşa cum era şi firesc, să-l contactăm în primul rând pe Amuraş Tănase. Acesta nu a fost de găsit pe niciunul dintre numerele de telefon mobil pe care le aveam la dispoziţie, dintre care unul de serviciu.

Purtătorul de cuvânt al CJC, Cristian Moldovanu, s-a interesat şi ne-a declarat că şeful de Cabinet al şefului CJC se află în concediu medical, dar că nu ştie pentru ce perioadă. Sursele noastre au precizat la rândul lor, că într-adevăr, Amuraş Tănase ar avea ceva probleme de sănătate, suferind la începutul anului o intervenţie chirurgicală la coloană. Se zvoneşte însă, că el nu va mai reveni, după încheierea concediului medical, la Cabinetul lui Nicuşor Constantinescu. Informaţia însă, nu ne-a fost confirmată deocamdată.

amuras_tanase.jpgSe va dedica afacerilor?

În ediţii anterioare, arătam că şeful de Cabinet al preşedintelui CJC şi-a înfiinţat, nu demult, o societate comercială. El a intrat în afaceri în luna februarie. Monitorul Oficial 422 din 22 februarie ne arată că, prin rezoluţia 386 din 19 ianuarie, s-a dispus autorizarea societăţii Digital Pro Imagos SRL. Printre fondatorii afacerii se numără Manuel Adrian Cîndea, Cristian Ghena, Eldis Nasurla, Eugen Răzvan Paşcovici şi Amuraş Tănase. Obiectul principal al societăţii, care are sediul social pe strada Mircea cel Bătrân nr. 58A, comuna Valul lui Traian, este „activităţi ale agenţiilor de publicitate". În luna martie, Amuraş Tănase a luat-o alături, în această firmă, pe una dintre subalternele lui Ionuţ Pripişi, şeful Corpului de Control din cadrul Primăriei. Monitorul Oficial 1026 din 16 martie a.c., ne arată că şeful de cabinet al preşedintelui CJC, împreună cu asociaţii săi, Manuel Adrian Cîndea, Cristian Ghena, Eldis Nasurla şi Eugen Răzvan Paşcovici au decis cooptarea ca asociat a Ancăi-Alina Săndulescu, domiciliată în comuna Valu lui Traian. Aceasta, pe care o regăsim pe site-ul Primăriei Constanţa ca fiind inspector în cadrul Corpului de Control, locuieşte fix în sediul social al firmei, acolo unde a fost înregistrată pe 22 februarie a.c. Tânăra, născută în 1978 în Petroşani, a primit două părţi sociale de la asociatul său, Cristian Ghena. Părţile sociale ale SC Digital Pro Imagos SRL s-au împărţit în felul următor: Manuel-Adrian Cândea - 20%, Cristian Ghena - 10%, Eldis Nasurla - 20%, Eugen-Răzvan Paşcovici - 20%, Anca-Alina Săndulescu - 10% şi Amuraş Tănase - 20%.

Prin urmare, chiar dacă ar părăsi funcţia de şef de Cabinet al lui Nicuşor Constantinescu, Amuraş Tănase nu ar rămâne fără ocupaţie, pentru că s-ar putea dedica afacerilor. Reamintim şi faptul că şeful de Cabinet se află în plin proces de divorţ de soţia Gabriela Ramona.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costi 14 Apr, 2010 12:09 MANUEL ADRIAN CANDEA, CRISTIAN GHENA SI EUGEN RAZVAN PASCOVICI SUNT SI ANGAJATI LA TV NEPTUN. LE-A DAT CONSTANTINESCU "SA MANANCE SI GURA LOR O PAINE". SA FACA SI EU NISTE "BANI CINSTITI" SA NU MAI STEA IN SALARIILE MIZERE DE LA TVN AMARATILOR......