Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Achiziţii în cadrul proiectului transfrontalier derulat de Valu lui Traian şi Kainargea

ro

16 Jun, 2011 00:54 1734 Marime text
ValuluiTraian_FlorinMitroi.jpgAutoritatea locală din comuna Valu lui Traian, reprezentată de primarul Florin Mitroi, a demarat procedura de achiziţie pentru contractarea unor servicii de organizare evenimente.

Potrivit invitaţiei de participare publicate în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), valoarea estimată a contractului este de 83.400 de lei fără TVA, criteriul de atribuire fiind oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Deschiderea ofertelor pentru acest contract este programată să aibă loc pe 23 iunie, începând cu ora 13.00, la sediul Primăriei Valu lui Traian.

Reprezentanţii Primăriei Valu lui Traian ne-au declarat că această achiziţie face parte din programul transfrontalier derulat în parteneriat cu localitatea bulgară Kainargea. „Este vorba despre organizarea unor conferinţe de presă şi a întâlnirilor pe care le vom avea cu partenerii bulgari în cadrul proiectului", ne-a declarat Ionela Zota, purtătorul de cuvânt al Primăriei Valu lui Traian.

Valoarea proiectului CBC derulat în parteneriat cu localitatea Kainargea, intitulat „Centru transfrontalier de afaceri şi piaţă agroalimentară în comuna Valu lui Traian", este de aproximativ 160.000 de euro. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Valu lui Traian, a fost demarată şi procedura de achiziţie pentru realizarea pieţei agroalimentare în comună.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii