Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:49 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Live@Edu ofera studentilor o sesiune mai usoara

ro

19 May, 2010 03:40 1460 Marime text
Compania The Red Point derulează, până pe 5 iunie, campania pentru implementarea platformei de comunicare Microsoft Live@Edu la Universitatea „Ovidius" din Constanţa, împreună cu Microsoft România şi AIESEC.

Campania, realizată şi cu sprijinul organizaţiei studenţeşti AIESEC - filiala Constanţa, este un demers de eficientizare a comunicării pentru studenţi, dar şi pentru profesori, prin implementarea unei soluţii moderne care oferă importante beneficii activităţii didactice. Platforma Microsoft Live@Edu este o suită de aplicaţii şi servicii inovatoare online, incluzând Windows Live Hotmail, Microsoft Office Live Workspace şi SkyDrive, care le permite studenţilor şi profesorilor să colaboreze cu uşurinţă şi să construiască o relaţie interactivă, întotdeauna la curent cu ultimele informaţii.
Live@edu permite Universităţii „Ovidius" din Constanţa să furnizeze aceste instrumente de comunicare într-un mediu administrat, cu garanţia că datele utilizatorilor sunt păstrate în siguranţă.

„Suita de aplicaţii şi servicii Live@edu oferă studenţilor mai multe instrumente practice pentru viaţa de zi cu zi din facultate şi contribuie la pregătirea studenţilor pentru cariera lor viitoare" a declarat Cristian Popescu, Microsoft România Education Lead.

Campania de comunicare se concentrează pe sesiune şi pe avantajele pe care studenţii le pot cunoaşte în această etapă, folosind platforma Microsoft Live@Edu. Studenţii vor participa la workshop-uri interactive în care vor fi invitaţi să-şi activeze conturile create şi să exploateze beneficiile platformei. Trainerii AIESEC îi vor asista pe studenţi, iar prezentarea platformei va fi susţinută de Victor Chiriţă, Microsoft Education Technology Advisor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii