Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:38 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de brazi confiscaţi de poliţişti

ro

19 Dec, 2012 02:19 1799 Marime text

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor, împreună cu reprezentanţi ai Primăriei Constanţa şi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa, au organizat şi executat o acţiune pe linia combaterii evaziunii fiscale şi a activităţilor comerciale ilicite cu brazi de Crăciun în pieţele din Constanţa.

Cu ocazia acţiunii, oamenii legii au controlat 11 agenţi economici, aplicând 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de 11.000 de lei şi ridicând în vederea confiscării 36 de brazi, în valoare de 3.600 de lei.

Ulterior, poliţiştii Serviciului Ordine Publică din cadrul IPJ Constanţa, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii tăierii, transportului şi comercializării materialelor lemnoase şi/sau pomilor de Crăciun în pieţe, târguri şi oboare neautorizate, conform normelor privind circulaţia materialelor lemnoase.

Cu această ocazie, au fost verificate 2 puncte de desfacere de pe raza municipiului, fiind aplicate 2 sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.000 de lei, pentru neîntocmirea corespunzătoare a avizelor de însoţire a mărfii, totodată fiind ridicaţi în vederea confiscării 31 de brazi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii