Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:44 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vindeau marinarilor parfumuri contrafăcute

ro

31 Aug, 2012 01:00 1070 Marime text
La data de 29.08.2012, ofiţerii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, în colaborare cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa, i-au depistat pe A.C., de 34 de ani, din Constanţa, şi pe V.M.A., de 43 de ani, din Constanţa, în timp ce se aflau în Portul Constanţa, în dana 42, având asupra lor 47 de doze de parfumuri de diferite mărci şi modele, susceptibile a fi contrafăcute.

Parfumurile erau oferite spre vânzare marinarilor de la bordul unei nave acostate în Portul Constanţa.

Totodată, asupra unuia dintre ei a fost găsită suma de 90 de dolari, sumă ce provine din comercializarea de produse similare cu cele arătate mai sus.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că A.C. este asociat, iar V.M.A. este angajat al unei societăţi comerciale din Constanţa care are ca obiect de activitate aprovizionarea navelor, iar actele de comerţ cu dozele de parfum arătate mai sus au fost efectuate folosindu-se ca acoperire această societate.

Celor două persoane şi societăţii comerciale li s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală şi punere în circulaţie fără drept de produse ce poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii