Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Videoconferinta despre luna Ramadan, la American Corner

ro

19 Aug, 2009 22:46 2040 Marime text

Astăzi, de la ora 16.00, la American Corner din Campusul Universităţii Ovidius Constanţa, va avea loc videoconferinţa „Semnificaţia Lunii Ramadan - o paralelă între pregătirile pentru Ramadan la muslmanii din SUA şi la cei din România".

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural American - Bucureşti, American Corner Constanţa, Muftiatul Cultului Musulman din România, Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România şi Uniunea Democrată Turcă din România. Videoconferinţa va fi prezentată de Hind Makki - cadru didactic asociat al American Muslim Civic Leadership Institute, specialist în subiecte legate de dialogul intereligios şi de dezvoltarea de aptitudini de lideri la tineri, de Julie O'Reagan - ataşat cultural al Ambasadei SUA la Bucureşti, şi de şeful Cultului Musulman din România, Iusuf Muurat. La eveniment sunt invitaţi tineri ai comunităţii musulmane din Constanţa, cât şi persoane interesate de cultul musulman.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Musin 20 Aug, 2009 07:21 De zeci de ani in Romania este o traditie ca iftarul sa se poate organiza si la geamie (masa de cina) ,de cand a fost ales noul muftiu cu girul aburit al unor bossi de la aceste doua uniuni dl. muftiu a introdus o noua regula contrar tuturor perceptelor din coran,masa de iftar se poate organiza doar cu acordul muftiului ,la unii enoriasi le da acceptul si la alti enoriasi nu le da etc etc.Avind in vedere ca dl. muftiu la telefon nu raspunde esti nevoit sa te deplasezi personal la muftiat ,pe caldura asta si aglomeratia de pe sosele de pe litoral este ingrozitor de greu.Doresc sa intreb pe dl Hank Makki daca aceasta opreliste este normala.Imi poate de cineva emailul s-au telefonul dlui Hank ,eu am telefonul o722285451