Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:16 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trupul sfasiat, gasit la Ranca, este al lui Costea Velcev

ro

18 Aug, 2009 02:27 1071 Marime text

Bucăţile de îmbrăcăminte şi resturile umane descoperite, duminică după-amiază, în pădurea din apropierea staţiunii Rânca sunt ale lui Constantin Velcev, copilul de 7 ani, din Techirghiol, dispărut în urmă cu aproape o lună.

Ionuţ Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, a declarat că părinţii lui Costea au fost chemaţi la Rânca şi că au recunoscut bucăţile de haine găsite în pădure ca fiind ale fiului lor. „Aşteptăm în câteva zile şi identificarea cadavrului. Rămăşiţele au fost trimise la Institutul de Criminalistică, unde se vor face teste ADN", a declarat reprezentantul poliţiei gorjene.

Bucăţi din trupul unui copil au fost descoperite duminică, în jurul orei 13.30, la aproape 6 km de Rânca. Forţele de ordine au fost anunţate că un culegător de zmeură a găsit resturi umane şi resturi de haine la baza vârfului Paltinu, în valea Dâlbanului din masivul Parâng. Constantin Velcev a dispărut din staţiunea gorjeană Rânca, pe 24 iulie, de lângă cabana în care era cazat împreună cu bunicii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii