Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:12 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţia Rutieră a ieşit în stradă

ro

17 Dec, 2012 04:04 1558 Marime text
Aseară, ofiţerii şi agenţii Serviciului Rutier, ai Biroului Rutier Constanţa, ai Compartimentului Rutier Cernavodă şi ai Biroului Rutier Mangalia au organizat o acţiune pe linia disciplinării conducătorilor auto care conduc autovehicule aflându-se sub influenţa alcoolului sau a drogurilor.

Cu ocazia acţiunii, oamenii legii au întocmit 7 dosare penale, au constatat 9 infracţiuni, au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 10 permise de conducere.

Exemple: Marius T., de 36 de ani din Constanţa, a condus un autoturism pe strada Ion Minulescu, din municipiul Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. Curdet I., de 23 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe şoseaua Mangaliei, din municipiul Constanţa, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. Marinel C., de 24 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, din municipiul Constanţa, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii