Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:11 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lucratorul intepat la mana cu o sarma, in afara oricarui pericol

ro

22 May, 2010 03:14 1701 Marime text
În cursul dimineţii de ieri a avut loc un accident de muncă soldat cu o victimă la SC Graphtec Design SRL. Este vorba de un sudor în vârstă de 55 de ani, care îşi desfăşura activitatea de doar două luni. Potrivit directorului coordonator adjunct din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Constanţa, Marian Becheanu, lucrătorul Gheorghe Hodobeţ s-a înţepat la mână cu o sârmă. Salariatul a fost transportat la Spitalul Judeţean de urgenţă Constanţa pentru acordarea primului ajutor. În prezent, acesta se află în afara oricărui pericol. „Este vorba de un accident de muncă minor şi va fi evaluat de către o comisie a firmei la care victima este angajată", a adăugat Marian Becheanu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dr. Florian Stoian, lucrătorul nu a necesitat spitalizare continuă, având foaie de zi pe secţia de Chirurgie Plastică a unităţii sanitare.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie stabilită de către SC Graphtec Design SRL în conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2006 - legea securităţii şi sănătăţii în muncă, urmând ca dosarul de cercetare întocmit să fie verificat şi avizat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii