Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:46 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Hoţ de combustibil, mort după un atac la o conducta Oil Terminal (galerie foto)

ro

06 Nov, 2010 00:00 2152 Marime text
07_hoti_pacura.jpgÎn noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, o persoană a apelat la serviciul de urgenţă 112, semnalând că mai mulţi hoţi de combustibil au încercat să monteze, pe strada Amurgului, o legătură la una dintre conductele care aparţin Oil Terminal.

În momentul în care hoţii au vrut să monteze instalaţia artizanală, gazele de la păcura scursă l-au omorât pe unul dintre ei. Întâmplarea face ca acea conductă să se învecineze cu reţeaua de canalizare aparţinând Regiei Autonome Judeţene de Apă Constanţa. "Păcura s-a scurs până în staţia de epurare, unde mai mulţi romi din zonă au venit cu tot felul de recipiente să adune combustibilul", a declarat purtătorul de cuvânt al RAJA Constanţa, Irina Oprea. La locul unde s-a descoperit instalaţia improvizată a mai fost găsit şi un generator electric. Acesta folosea, cel mai probabil, la pomparea combustibilului din conductă. La faţa locului şi-au făcut însă apariţia şi poliţiştii, care i-au alungat pe cei care voiau să scoată combustibilul, confiscându-le recipientele.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 06 Nov, 2010 07:23 wgnwr e mina in mina cu hotii -face spalare de bani prin firme fantoma -retea condusa de fost sef firma paza vip si m niculae a mai facut puscarie si alti interlopi