Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:23 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comert cu cereale, urmat de sesizare penala pentru Rocoss Star

ro

10 Feb, 2010 03:01 1608 Marime text
Societatea Rocoss Star SRL s-a ales cu dosar penal înaintat la parchet, după ce comisarii Gărzii Financiare au descoperit că vânduseră floarea soarelui şi grâu, în valoare de 1.085.322 lei, către o societate din Ceamurlia de Sus.

„Pentru că nu functiona la sediul social declarat şi nu s-a putut verifica înregistrarea în contabilitate a operaţiunilor, prejudiciul creat bugetului de stat este în valoare totală de 319.212 lei", se arată într-un comunicat al Gărzii Financiare. SC Rocoss Star SRL, cu sediul pe strada Ion Lahovari 99A, are ca unic acţionar pe Manuela Oana Roşu. Aceasta a preluat firma, în 2009, de la Cristian Şalop şi de la Marian Ionică. Cei doi au avut, de-a lungul timpului, o traiectorie afaceristică destul de... interesantă, părând că au ca pasiune preluarea de firme. Spre exemplu, în 2006, Şalop a preluat de la Claudiu Breazdău şi de la Adriana Mereuţă, SC Dorely Prest SRL. La foarte puţin timp după aceea, şi-a cesionat părţile sociale către Romulus Roman şi Cristian Lefter. În acelaşi an, Marian Ionică şi Cristian Şalop preiau SC Germod Rom SRL de la prahoveanca Florentina-Cătălina Ştefănescu. În 2008, duo-ul afaceristic se implică în SC SCU-PIN Clean SRL, firmă cedată de către Nicolae Pândichi şi Ion Scupra. În acelaşi an înfiinţează Rocoss Star, afacere la care renunţă un an mai târziu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • www.10pasi.ro 10 Feb, 2010 08:53 2010 va fi un an greu! Vei sa scapi de criza? Ai o sansa - citeste zilnic solutiile anticriza de pe www.10pasi.ro. GRATUIT. Cere acum Planul De Iesire Din Criza de pe www.10pasi.ro/criza - E GRATUIT!