Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:18 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ajunşi pe culmile disperării de frig, Locuitorii din Mangalia au iniţiat o petiţie online pentru premierul Boc

ro

06 Feb, 2012 00:00 1567 Marime text
petitie.jpgÎn mileniul trei, într-o ţară membră a Uniunii Europene, nişte oameni suferă de frig în case. Pare greu de crezut, dar lucrul acesta se întâmplă în Mangalia, acolo unde populaţia a ajuns pe culmile disperării. Furnizarea agentului termic a fost întreruptă, iar casele lor au devenit mai friguroase decât igluurile. Deşi, la modul cel mai serios, în igluuri este suficient de cald pentru eschimoşi.

Pentru că au sentimentul că eforturile lor sunt în zadar chiar şi după ce prim-ministrul Emil Boc a alocat, de urgenţă, suma de 1,5 milioane de lei pentru agentul termic, locuitorii municipiului Mangalia au iniţiat recent o petiţie online adresată premierului. Potrivit iniţiatorului acestui demers, apelul la primul ministru este făcut „în numele mai multor cetăţeni ai oraşului", cu rugămintea ca Emil Boc să se implice personal în rezolvarea acestei situaţii: „Am auzit de la dumneavoastră că s-au alocat bani pentru căldură, dar nici la această oră nu este căldură în apartamente, cu toate că aţi precizat că este o situaţie urgentă". Iniţiatorul explică şi că în Primăria Mangalia „este o luptă pe scaune pe viaţă şi pe moarte, aşa că aleşilor locali nu le pasă că bătrânii sau copiii sunt în situaţie critică". „Dacă citiţi aceste rânduri sau dacă cineva citeşte aceste rânduri, vă rog să le luaţi ca un gest de disperare, pentru că nu ştim ce să mai facem", încheie iniţiatorul acestei petiţii online.

Cei interesaţi de petiţie o pot accesa online la adresa http://www.petitieonline.ro/petitie/rezolvarea_problemelor_de_incalzire_din_apartamentele_din_orasul_mangalia-p00819049.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii