Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Porţilor Deschise la fabrica de bere Heineken Constanţa

ro

05 Oct, 2011 03:14 8102 Marime text
fabrica_de_bere_Heineken_sediu.jpgHeineken România organizează sâmbătă, începând cu ora 9.00, „Ziua Porţilor Deschise" la fabrica sa din Constanţa.

Pe 8 octombrie, fabrica de bere Heineken invită locuitorii Constanţei să vină şi să afle secretele fabricării unei beri de calitate, sub îndrumarea specialiştilor berari. Primul tur începe la ora 9.00, iar ultimul va avea loc la ora 16.00, tururile desfăşurându-se din 20 în 20 de minute.

Sediul fabricii Heineken România din Constanţa se află pe şoseaua Industrială nr. 1.

Oaspeţii vor fi conduşi de un specialist berar, care le va arăta procesul de fabricare a unei beri de calitate. Un tur poate cuprinde maxim 30 de persoane şi se desfăşoară la fiecare 20 de minute. În cadrul acestui eveniment, accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

Fabrica de bere din Constanţa a luat naştere în 1970, iar din 2003 a devenit parte a Heineken România, preluând şi însuşindu-şi valorile grupului Heineken: Respect, Bucurie, Pasiune pentru Calitate. De atunci, conducerea fabricii a investit în modernizarea tehnologiilor pe care le utilizează, devenind un partener de încredere pentru comunitatea de care aparţine şi pentru mediul înconjurător. În prezent, fabrica dispune de echipamente tehnologice performante, care asigură o mai mare eficienţă a liniilor de producţie şi de îmbuteliere. Capacitatea anuală de producţie a fabricii este de 1,4 milioane hectolitri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mariana stoian 19 Mar, 2014 11:47 mar interesa pentru un loc de munca la fabrica dumneavoastra astept raspuns multumesc mult