Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trofeul „Mamaia 2009" merge in Republica Moldova

ro

24 Aug, 2009 03:03 1647 Marime text

Câştigătoarea Trofeului „Mamaia 2009" este Alexa, alias Olga Fesenco. Interpreta şi textiera din Republica Moldova a primit nota cea mai mare a juriului, clasându-se iniţial pe locul I, la Interpretare.

Aşadar, Olga Fesenco este cea care va pleca acasă cu Trofeul „Mamaia 2009": un autoturism Skoda.

La Interpretare, pe locul I s-a clasat tulceanca Loredana Ciobotariu, locul II a revenit, la egalitate de puncte, interpretelor Cristina Vasiu şi Renata Timea Tolvai, în timp ce pe locul III s-au clasat Cristina Bondoc şi Alin Ignat.

Premiul de la Creaţie a fost împărţit la patru. Pentru prima dată în istoria festivalului, patru piese au obţinut aceeaşi notă: 9,13, astfel încât, organizatorii au decis ca suma alocată pentru locurile I, II şi III de la Creaţie, să se împartă în mod egal celor patru compozitori. Câştigătorii de la Creaţie sunt: Mircea Romcescu, compozitor şi interpret al piesei „Vino măcar în vis", Andrei Tudor, cu piesa „Tu nu vezi cerul", interpretată de Pasha, Adrian Romcescu - „Vreau doar iubirea ta", interpretată de Adriana Vlad, şi Cristian Faur cu piesa „Prin ochii tăi pot visa", în interpretarea Paulei Seling.

Nici preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa n-a rămas nepremiat. În cadrul evenimentului organizat de instituţia pe care o conduce, Nicuşor Constantinescu a primit premiul „Mădălin Voicu", în semn de „recunoaştere, preţuire şi promovare a muzicii interpretative româneşti".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • LARRY FREDDY ACTOR 24 Aug, 2009 00:42 SPANAC. TOT NEAM DE TRAISTA AM RAMAS. DAM TROFEUL UNEI STRAINE DOAR PT FAPTUL CA ESTE STRAINA .LA FEL SI LA CREATIE. ESTE FEST NATIONAL NU INTERNAT. NU AVEAU CE CAUTA ACEI OAMENI DIN REP MOLDOVA LA FESTIV. NOI II CONSIDERAM ROMANI IAR POPORUL DIN REP MOLDOVA NE SFIDEAZA IN FATA.C BONDOC PT CE A CISTIGAT? NICI MACAR DE O FRUMUSETE ORBITOARE NU ESTE,E DOAR FRUMUSICA...DACA SCHELALAIELILE ACELEA SUNT ACORDURI MUZICALE EU NU MAI ZIC NIMIC. NAOMI NU A PRIMIT NICI MACAR O MENTIUNE. DE CE? ESTE CUMVA FESTIV DE MORALITATE SAU DE INTERPRETARE? MORALITATEA LA FETE LA CONCURSURI E CHIAR INDOIELNICA...TREBUIA SA APARA SELING PE SCENA ALTFEL FAUR AR FI CISTIGAT CU PIESA PE CARE O CINTA SINGUR SI ERA SUPERBA DAR IN PIESA ACEEA NU APARE DIVA CARE SE GINGIIE PE SCENA SI CARE PARCA ADOARME PE SCENA. PIESA E SUPERBA DAR TREBUIE CINTATA NU MORMAITA.DE CE NU A CINTAT-O CHIAR EL SAU LUMINITA ANGHEL NU STIU...ORICUM INDIVIDA AIA E CEVA DE SPERIAT. PASHA DALMA DA DLE MERITAU SA APARA PE SCENA .EI CINTA NU DORM. FAUR TUDOR MOGA KERESTELY ANDREI SUNT SUPER TARI.