Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:15 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Soferii vor plati o taxa de trecerea podului de la Fetesti

ro

03 Aug, 2009 11:51 1794 Marime text

cernavoda1.jpgDe astăzi, cei care vor trece pe tronsonul Feteşti-Cernavodă de pe A2, vor plăti între 7 şi 68 de lei, în funcţie de tipul autovehiculului.

Astfel, pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş taxa este de şapte lei. Pentru autoturisme se plăteşte 10 lei, pentru microbuze şi autovehicule sub 12 tone, taxa este de 35 de lei. Autocarele, autovehiculele cu masa mai mare sau egală cu 12 tone şi maximum trei axe vor fi taxate cu 47 de lei. Cei care trec prin punctul de control Feteşti şi au autovehicule de peste 12 tone şi minimum patru axe vor achita 68 de lei.

Tarifele se aplică pentru toate vehiculele, indiferent unde sunt înmatriculate, iar plata se face la fiecare trecere.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 03 Aug, 2009 09:39 N-ar fi rau sa se CONSTRUIASCA peste Dunare un nou POD FEROVIAR ,alaturi de podul rutier de la Giurgeni-Vadu-Oii.Sa fie si pentru trenuri o cale ferata ocolitoare,incepand de la localitatea Nicolae Balcescu de Constanta si pana la Harsova.La Gura Ialomitei ,jud.Ialomita,la o distanta de 20 de km de Dunare este cel mai apropiat nod feroviar.Stiu ca este planificat sa se construiasca un pod de cale ferata,dar la Braila.In punctul de trecere Braila ,PODUL FEROVIAR nu-si are rostul.