Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se rectifica bugetul municipal

ro

08 Dec, 2009 00:31 1291 Marime text
rectificare_bugetara_bani.jpgBanii Constanţei se mută dintr-o parte într-alta, pentru a acoperi „restanţele"

Primarul Radu Mazăre a propus consilierilor să voteze proiectul de hotărâre de Consiliu local privind rectificarea bugetului municipal pentru anul în curs.

Documentaţia supusă studiului aleşilor locali arată că pentru anul care se va termina în curând, bugetul de venituri şi cheltuieli aprobat a fost egal, de 525 189 de mii lei. În fapt, banii municipiului se cam dau dintr-o parte într-alta, pentru a acoperi „restanţele". Astfel, proiectul HCLM arată că: „Se modifică subcapitolele de venituri din bugetul local, conform anexei 1, în sumă de 2 220 mii lei în următoarea structură: «Sprijin financiar la constituirea familiei» se majorează cu suma de 300 mii lei; « Subvenţii din bugetul de stat pentru finanţarea sănătăţii » se majorează cu suma de 720 mii lei; «Taxe judiciare de timbru şi alte taxe de timbru» se majorează cu suma de 1 200 mii lei". Pe de altă parte, se diminuează cu 20 de mii de lei cheltuielile de capital, însă se majorează cele de sănătate şi cele de asistenţă socială cu 720 de mii de lei, respectiv 20 de mii de lei.

sedinta_de_consiliu_local_05.jpgHotărârea de Consiliu Local propune şi diminuarea cu 20 mii lei a „poziţiei 1 - Proiectare Ansamblu locuinţe ieftine pentru tineri Cartierul al II- lea, Strada Ştefăniţă-Vodă de la bugetul local si transferarea acesteia la capitolul 68 cheltuieli materiale pentru realizarea protejării pe perioada de iarnă, respectiv închiderea obiectului Pavilion pentru bătrâni din cadrul obiectivului Parcul

Viitorului". Însă fondul de rulment necesar celui de-al doilea cartier de locuinţe ieftine va fi suplimentat cu 20 de mii de lei, sumă transferată de la Parcul Viitorului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii