Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:16 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sărbătoare la Primărie Decebal Făgădău, perfecţionistul din „Cabinetul 2"

ro

14 Mar, 2011 01:49 4144 Marime text
cap_10.jpgViceprimarul Decebal Făgădău împlineşte astăzi 38 de ani.

Fost şef al Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Făgădău a ajuns în „Cabinetul 2" al Primăriei lui Radu Mazăre după plecarea lui Nicolae Nemirschi la Ministerul Mediului. Astrologul Monica Vasiliev ne descifrează ce spun astrele despre sărbătoritul zilei.

Fagadau_moni_vasiliev1.jpgSoare în Peşti, Luna în Rac - această combinaţie produce o personalitate foarte complexă, marcată de trăiri emoţionale intense. Având în vedere că ambele planete sunt în semne de apă, se poate spune că nativul este o persoană empatică, sensibilă, cu o imaginaţie bogată, care este foarte intuitivă şi receptivă la nevoile celor din jur. Pe de o parte, nativul este foarte ataşat şi loial familiei şi prietenilor, însă uneori poate fi extrem de subiectiv. Există posibilitatea să aibă talente artistice sau măcar o apreciere pentru artă.

Soare în conjuncţie cu Mercur retrograd în Peşti - deşi, în general, persoanele cu Soarele în conjuncţie cu Mercur sunt extrem de comunicative, vorbăreţe, cu talent de oratori, în momentul în care planeta comunicării se află în mişcare retrogradă, energia sa se îndreaptă spre interior. Adică nativul ar putea fi mai degrabă tăcut sau să fie nevoit să înveţe arta comunicării. Putem vorbi, de asemenea, de probleme în comunicarea cu cei din jur. Uneori, nativul trebuie să se străduiască să se facă înţeles şi să transmită un mesaj în felul în care îl doreşte el. În plus, aspectul conflictual dintre Mercur şi Saturn amplifică aceste probleme de comunicare cu cei din jur. Nativul trebuie să dea dovadă de multă disciplină şi perseverenţă în acest domeniu, dar şi în ceea ce priveşte orice formă de învăţare. Pe de altă parte, acest aspect se poate manifesta prin rigiditate excesivă, o atitudine rezervată şi extrem de precaută.

Fagadau_decebal.jpgSoare în cuadratură cu Saturn - un aspect dificil, care, de obicei, îi va testa voinţa nativului, mai ales în prima parte a vieţii. Provocările cărora trebuie să le facă faţă îi pot da uneori senzaţia că trebuie să muncească de două ori mai mult decât alţii pentru a obţine aceleaşi rezultate, aceleaşi recompense. Se poate traduce, de asemenea, prin sentimentul că pur şi simplu norocul îl ocoleşte. Cu toate acestea, de multe ori acest aspect creează o personalitate puternică, disciplinată, care are foarte mult succes, tocmai pentru că nu îi este teamă să înfrunte obstacolele şi provocările care i se pot ivi în cale. Cuadratura Soare - Saturn este, la un anumit nivel, amplificată şi de opoziţia Soare - Pluto. Este posibil ca nativul să fie pus în faţa unor alegeri extrem de dificile de-a lungul vieţii, prin care să îşi descopere puterea interioară. De multe ori, nativul impune standarde extrem de înalte pentru propria persoană, dar şi pentru ceilalţi şi poate reacţiona dur în momentul în care nu sunt atinse. Se poate spune că este un perfecţionist, care doreşte să proiecteze imaginea „corectă" în societate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • noi 14 Mar, 2011 15:14 doar 38 de ani ??/asta ???doamne dar ce patran pare !!! arata oribil.foarte batran,ca de altfel,toti din gasca lor de golani !batrani rau de tot !!!