Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ramonei Dospinescu ii place luxul (galerie foto)

ro

18 Jun, 2009 22:36 5812 Marime text
_mg_0045.jpgLa prima vedere, şefa Direcţiei de Patrimoniu din cadrul Primăriei pare o femeie normală. Numai că, dacă arunci o privire îndeaproape începi să întrezăreşti „normalitatea" Ramonei Dospinescu. Pe braţ poartă o geantă Hermes Birkin pe care Internetul ne-o prezintă ca având preţuri între 6.000 şi 75.000 de dolari. Nu ştim exact cât a dat şefa de la Patrimoniu pe costisitorul accesoriu, însă, cu siguranţă, nu a fost vreun chilipir. Renumita casă Hermes a denumit modelul după actriţa Jane Birkin, cea care cântă alături de Serge Gainsbourg melodia „Je t'aime moi non plus". Lăsăm poşeta şi ne îndreptăm ochii înspre telefon, care seamănă destul de bine cu un Nokia 8800 Sirocco Gold. Preţ: 1.000 de euro. Ramona Dospinescu este destul de bine îmbrăcată şi accesorizată pentru un simplu funcţionar public. Mai ales pentru un angajat inculpat de DNA pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, cu obţinerea de avantaje patrimoniale, cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată, fals intelectual, în formă continuată şi asociere pentru săvârşirea de infracţiuni, în dosarul retrocedărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dospinescu ecaterina catalina 28 Jan, 2010 03:49 sunteti o duamna cu acelasi nume ca si al meu si de aceea va felicit
  • RITA 30 Jun, 2009 15:21 X-ULE DE CE TE DERANJEAZA ??? ESTE O GRESEALA DE GRABA . EU NU SUNT TINAR ,A, ALTII AU AVUT SUCCESURI MULTE SI AU AJUNS EUROPARLAMENTARI. NU SUNT PORTOCALIE AI GRESIT . DE CE TE DERANJEAZA ??? TOTUL ESTE ADEVARAT ,NU TE I-A NIMENI IN SEAMA .MIS DESPINESCU CAND I-AM SPUS CA PE FRUNTEA MEA NU SCRIE PROST S-A SUPARAT SI A CHEMAT PORTARUL A CREZUT CA O BAT , NU -MI PUN MINTEA CU PROSTII , SI ESTI UNUL DINTRE IEI , SAU UNUL DINTRE CEI ENUMERATI LA CURTEA DE APEL BUCURESTI .
  • draguta 20 Jun, 2009 13:19 Va intrebati cine este sotul Ramonei Dospinescu? Evident un Dospinescu, care cu siguranta are foarte multi bani, asa ca degeaba va preocupa de unde are bani de poseta si telefon.... Mai ales ca nu puteti spune de o persoana ca are bani, sau ca a furat tinand cont de o poseta, un telefon sau de o masina..... Si cum la noi totul este legal, ce va mai sinchisiti sa acuzati in stanga si in dreapta?
  • X 19 Jun, 2009 20:35 RITA mai bine ai invata sa scrii, te ridici cu prea multe pretentii pentru o persoana care scrie SANT in loc de SUNT. Pentru mine nu este decat un alt articol portocaliu.
  • RITA 19 Jun, 2009 14:34 C-VE DE PRIMA CLASA SE TIN CU BANI GREI
  • RITA 19 Jun, 2009 14:15 TOTUL ESTE O FACATURA
  • RITA 19 Jun, 2009 14:08 DE CE NU APARE COMENTARIL SCRIS ACUM 8-9 MINUTE DE CE VA ESTE FRICA ??? TOTUL ESTE ADEVARAT SE FURA IN PRIMARIE CA IN CODRU SI DACA TE DUCI CU O PROBLEMA SI L-E SPUI CA STII SA CITESTI TE DA AFARA CA PE OI CARPA . SA VA FIE RUSINE .
  • RITA 19 Jun, 2009 13:54 CHIAR NICI ACUM NU VA DATI SEAMA CE HOTII SAU FACUT IN PRIMARIA CONSTANTA ??? MA INTREB DE CE NU SANT RETROGRADATI DIN FUNCTII DAR IN ROMANIA SE POATE ORICE TOTI CEI ANCHETATI DE DNA SANT PUSI IN FUNCTII. INTREBATI DIN CE BANI SE CUMPARA O GEANTA?? ASTA ESTE NIMIC SA VEDETI TABLOURI ,BIJUTERII, VACANTE , SI CASELE. DAR DACA VEDETI SALILE DE JUDECATA VA CONVINGETI CE HOTII PE BANII CONTRIBUABILILOR S-AU FACUT . EXEMPLU: DECIZIILE DE RETROCEDARE DATE MANDATARULUI NEDELCU GHEORGHE AURELIAN PENTRU O BATRINA DIN GRECIA CARE NU STIE CE AVERE ARE IN ROMANIA ERA COPIL CAND A PLECAT DIN TARA , DAR CUM S-A FACUT TOT JAFUL IN TARA ASTA ASA AU PUS MANA PE PROPRIETATI PE CARE NICI NU LE VISAU, IMOBIL SI TEREN IN TOCILESCU NR.2, IMOBIL SI 650M IN CONSTANTIN BRANCOVEANU NR 3. PRODUCTELOR, AVRAM IANCU , REMUS OPREANU , SI BONUS IN LOC DE TEREN CASA DIN CRISTEA GEORGESCU NR.4.TOATE IN ZONA PENINSULARA . IMOBILE PE CARE LE-A VANDUT SOFERULUI SAU ZAIF G. IN FAZA DE DREPTURI LITIGIOASE SI IN DATA DE 23.12.2005 A VENIT MAZARE CU SEMNATURA . ACUM SANT UNELE DEJA VANDUTE A 2 OARA SA SE PIARDA URMA .DECI ASA AI POSIBILITATI MATERIALE DEOSEBITE . SI NU A SEMNAT SINGURA MAI SANT RACU,FLORESCU , BABUS,SOZANSGHI, NOTARUL BUDEI CRISTINA SEFUL COMISIEI PE LEGEA 10 CONSTANTINESCU SI MARELE MAFIOT MAZARE . STEPTAM PE 24. 06.09 LA CAP. BUC