Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregatiri pentru licitatii Chichifoi si-a extins activitatea „pentru a face fata economiei de piata"

ro

15 May, 2010 03:23 1621 Marime text
cap_9.jpgPotrivit Monitorului Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 2068/12.V.2010, SC BMG Bucovina Construct SRL şi-a completat obiectul de activitate.

Decizia a fost luată în urma întrunirii AGA 12.04.2010. „Subsemnaţii Chichifoi Gheorghe, Chichifoi Rachila, Chichifoi Angela şi Şoldea Veronica, în calitate de asociaţi ai SC BMG Bucovina Construct SRL, am constatat că AGA este legal constituită, întrucât conform art. 12.2 din actul constitutiv al societăţii «pentru hotărârile privind modificarea actului constitutiv este necesar votul unui număr de asociaţi ce reprezintă cel puţin ¾ din capitalul social», iar părţile noastre sociale reprezintă cumulativ 99,21% din capitalul social, în timp ce părţile sociale ale asociaţilor absenţi, respectiv Borza Eleonora şi Tacea Iulian, reprezintă cumulativ numai 0,79% din capitalul social (...)", se arată în Monitorul Oficial. Potrivit documentului, SC BMG Bucovina Construct SRL şi-a completat obiectul de activitate cu următoarele coduri CAEN: activităţi de arhitectură, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea şi activităţi de design specializat. Precizăm că SC BMG Bucovina Construct SRL este una dintre firmele agreate de Consiliul Judeţean şi Primăria Constanţa, câştigând licitaţii pe bandă rulantă de la SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL Constanţa, aflat în subordinea instituţiei judeţene, şi de la municipalitatea constănţeană. Patronul firmei, Gheorghe Chichifoi este fost camarad de scafandrerie cu afaceristul Gheorghe Oancea - patronul unei alte firme cu rezonanţă pe plan local, datorită strânsei colaborări cu Primăria şi Consiliul Judeţean Constanţa. Precizăm că Oancea face parte din cercul de apropiaţi ai primarului Radu Mazăre şi ai preşedintelui CJC, Nicuşor Constantinescu.

Pentru a afla care este motivul pentru care şi-a lărgit obiectul de activitate l-am contactat telefonic pe patronul BMG Bucovina Construct. Gheorghe Chichifoi ne-a declarat că şi-a completat obiectul de activitate „pentru a face faţă economiei de piaţă". Afaceristul a precizat că a dorit să-şi completeze obiectul de activitate cu activităţi de arhitectură, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea şi activităţi de design specializat, pentru a putea participa la proceduri de achiziţie în care sunt scoase la licitaţie execuţia laolaltă cu proiectarea obiectivului de investiţii. „Au fost vreo şase licitaţii de acest gen la care nu am putut participa pentru că nu am avut aceste obiecte de activitate", a afirmat Gheorghe Chichifoi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii