Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:07 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plimbare prin fabrica de bere Porţi deschise la Heineken România

ro

06 Oct, 2011 01:00 2729 Marime text
heineken.jpgHeineken România organizează sâmbătă, 8 octombrie, „Ziua Porţilor Deschise" la fabrica sa din Constanţa. Cu acest prilej, locuitorii Constanţei sunt invitaţi să vină şi să afle secretele fabricării unei beri de calitate, sub îndrumarea specialiştilor berari. Primul tur începe la ora 9.00, iar ultimul va avea loc la ora 16.00, tururile desfăşurându-se din 20 în 20 de minute.

„La fabrica Heineken România din Constanţa producem bere de peste 40 de ani. În această fabrică, de ani de zile lucrează oameni deosebiţi, care cunosc secretul producerii berii de calitate şi fac asta zi de zi, în mod eficient şi respectând cele mai înalte standarde de calitate. În data de 8 octombrie, deschidem porţile fabricii de bere Heineken România din Constanţa şi invităm toţi locuitorii oraşului să viziteze fabrica şi să afle secretele fabricării unei beri de calitate", spune directorul Tehnic al Fabricii de bere Heineken România din Constanţa, Adrian Babu.

Cei care doresc să viziteze fabrica sunt aşteptaţi pe 8 octombrie la sediul fabricii Heineken România din Constanţa, în şoseaua Industrială nr. 1.

Oaspeţii vor fi conduşi de un specialist berar, care le va arăta procesul de fabricare a unei beri de calitate. Un tur poate cuprinde maxim 30 de persoane şi se desfăşoară la fiecare 20 de minute. În cadrul acestui eveniment, accesul persoanelor sub 18 ani nu este permis.

Fabrica de bere din Constanţa a luat naştere în 1970, iar din 2003 a devenit parte a Heineken România, preluând şi însuşindu-şi valorile grupului Heineken: Respect, Bucurie, Pasiune pentru Calitate. De atunci, conducerea fabricii a investit în modernizarea tehnologiilor pe care le utilizează, devenind un partener de încredere pentru comunitatea de care aparţine şi pentru mediul înconjurător. În prezent, fabrica dispune de echipamente tehnologice performante, care asigură o mai mare eficienţă a liniilor de producţie şi de îmbuteliere. Capacitatea anuală de producţie a fabricii este de 1,4 milioane hectolitri.

La fabrica Heineken România din Constanţa se produce bere de calitate, din ingrediente naturale, care se îmbuteliază în sticle, PET-uri sau KEG-uri.

Fabrica de Bere Heineken România din Constanţa îşi desfăşoară activitatea ţinând cont de promisiunea făcută consumatorilor de a le oferi o bere de calitate.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii