Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:34 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ovidiu Cupsa, doctor in inginerie

ro

27 Mar, 2010 03:23 2072 Marime text
cupsa_-_ovidiu_cupsa.jpgConsilierul local PNL Ovidiu Cupşa a susţinut joi, teza de doctorat. Şi... a avut o zi fericită.

Din 2003, liberalul s-a specializat în Inginerie în cadrul Universităţii Maritime, având ca teză de doctorat „Mecanismul interactiunii apei asupra materialelor nemetalice". Cu alte cuvinte, chestiuni legate de acţiunea apei asupra pământurilor coezive şi necoezive, curgerea în canale deschise, infiltraţii in maluri, baraje si structuri de fundaţii. „Totul a fost foarte bine. Era şi normal să fie aşa după şase ani de muncă şi de studiu. Joi am avut numai susţinerea publică a tezei de doctorat, a fost partea mai uşoară", a povestit Cupşa. După ce emoţiile au trecut, politicianul a organizat o mică petrecere la care şi-a invitaţi apropiaţii. Evident, a primit şi un cadou din partea tinerei sale soţii. Cupşa a spus, puţin stânjenit: „Da, normal că mi-a făcut şi ea un cadou însă... un cadou extrem de primat". Liberalul a urmat în perioada 1989 - 1994 cursurile Institutului de Marină Civilă Constanţa - Facultatea Electromecanică Navală, specializarea Electromecanică şi în perioada 1996 - 2000, Universitatea Maritimă din Constanţa - Facultatea Navigaţie şi Transport Maritim, specializarea Transport Maritim.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • memo 28 Mar, 2010 18:34 AM IMPRESIA CA SE FACE PREA MULTA RECLAMA, BINEINTELES PE BANII LUI....ESTE SI EL VREO VEDETA PTR.ZIARUL VOSTRU...