Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nume sonore în juriul pentru reamenajarea Delfinariului

ro

15 Nov, 2010 02:51 3172 Marime text
concurs cjc_delfinariu.jpgConsiliul Judeţean Constanţa a demarat procedura de achiziţie pentru concursul de soluţii privind amenajarea Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa.

Potrivit anunţului de participare la concursul de soluţii, publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, termenul limită pentru depunerea proiectelor sau a cererilor de participare este 21 decembrie, ora 11.00. În anunţ se mai menţionează că participarea este rezervată pentru arhitecţii cu drept de semnătură, membri ai Ordinului Arhitecţilor din România, ai unor organizaţii similare din ţările UE, ai spaţiului european sau ai altor organizaţii de profil internaţionale, conforma legislaţiei din ţara în care sunt rezidenţi. Aşa cum relatam într-o ediţie anterioară, cu ocazia aprobării de către CJC a documentaţiei concursului, premiile prevăzute a fi acordate sunt patru la număr. Astfel, marele premiu al juriului pentru câştigătorul concursului de idei constă în acordarea sumei de 2.000 euro, dar şi în atribuirea serviciilor de proiectare, în condiţiile legii. Premiul I va fi în valoare de 8.000 euro, premiul II - 6.000 euro, iar premiul III - 4.000 euro. De asemenea, contractele de servicii ce vor fi încredinţate în urma concursului vor trebui atribuite câştigătorului sau unuia dintre câştigătorii concursului.

Ei vor decide câştigătorul

Concursul de soluţii va avea un juriu compus din şapte membri a cărui decizie va fi obligatorie pentru autoritatea contractantă - CJC. Comisia de jurizare va fi formată din Titi Cenuşă, arhitectul-şef al judeţului, Adrian Mînăstireanu - directorul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii, Decebal Făgădău - viceprimar al Constanţei, Marian-Traian Gomoiu - membru al Academiei Române, Carmen Tănase - consilier în cadrul Compartimentului Urbanism şi Amenajarea Teritoriului al CJC, Dan Lupu - arhitect şi Dan Mihăescu. Concursul nu face parte dintr-un program finanţat din fonduri comunitare, fiind sprijinit din fonduri bugetare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii