Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:51 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicuşor despre medicii nemulţumiţi „Fac anchete să vedeţi câţi au omorât ăştia care ţipă"

ro

24 Sep, 2010 02:46 1601 Marime text

Foc şi pară pe faptul că medicii nemulţumiţi de noile numiri din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa s-au dus la prefectul judeţului pentru a-i cere sprijinul în rezolvarea situaţiei, Nicuşor Constantinescu a lansat un atac virulent la adresa membrilor colectivului profesoral al Facultăţii de Medicină care s-au plâns lui Claudiu Palaz.

Reamintim că vinerea trecută, o delegaţie a Facultăţii de Medicină Constanţa, formată din prof. univ. dr. Petru Bordei - decanul instituţiei, prof. univ. dr. Ion Bordeianu, prof. univ. dr. Nicolae Ceamitru şi prof. univ. dr. Gheorghe Ionel Comşa, a solicitat sprijinul reprezentantului Guvernului în soluţionarea problemelor cu care se confruntă şi care au constituit motivul protestului spontan al cadrelor didactice şi al studenţilor în faţa SCJU, din aceeaşi zi.

Şeful CJC s-a arătat indignat de gestul medicilor de a merge la prefect şi de a se opune astfel noilor numiri din spital, cu atât mai mult cu cât, a precizat el, nu au participat la consultările privind numirile, pe motiv că se aflau în concediu. „Există un grup de medici, chipurile profesori universitari, care se plâng că nu mai sunt şefi de secţii şi şi-au pierdut astfel privilegiile. Am crezut că Facultatea de Medicină va fi un factor de progres", a afirmat preşedintele CJC, Nicuşor Constantinescu. Şeful CJC a subliniat că nu înţelege de ce foştii şefi de secţii sunt miraţi că au fost schimbaţi, având în vedere că actul medical din SCJU lăsa mult de dorit. „Eu, dacă încep să fac anchete în Spitalul Judeţean, să vedeţi câţi au omorât ăştia care ţipă...", a afirmat şeful CJC, adăugând că se va ocupa de acest lucru imediat ce va avea timp. Nicuşor Constantinescu a adăugat, totodată, că şefii de secţii proaspăt numiţi sunt într-o perioadă de probă de trei luni şi că vor fi schimbaţi la rândul lor dacă nu se vor dovedi eficienţi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Adria 27 Sep, 2010 21:00 E tare Nicusor asta de doarme beat in intersectii!!! Acum se pricepe si la medicina, controleaza el doctorii. Unde am ajuns. Nu are nimeni voie sa i se opuna.E orasul lui si al lui Mazare.
  • Mana lunga a legii 27 Sep, 2010 19:46 Bai betivule, te crezi Ceausescu, cine-ti da dreptul sa faci tu anchete? Esti organ de urmarire penala sau ai terminat cumva medicina si noi n-am aflat? A ajuns un restantier la Academia Navala sa judece competenta medicilor. Du-te, acasa, in intersectie, la culcare!
  • pacient 25 Sep, 2010 17:19 Felicitari d lui Constantinescu!sa mi spuna mie d nii doctori cind au timp de facultate, program spital la patul bolnavului, cabinet particular?!nimic de calitate.facultatea a dat pe banda examene pe spagi, diplome pe spagi.Dl Constantinescu sa verifice cite dosare penale au unii medici care au fost sefi de sectie....dosare tinute in sertare bine inchise ca sa nu se faca unitatea de ris...sa verifice fisele pacientilor operati,sa vada cite zile de spitalizare au dupa o banala operatie, dar care s a infectat...operatii facute de profesori doctori de renume,,,,
  • nimeni 24 Sep, 2010 15:13 bine ar fi sa ajunga pe mana medicilor..sa vedem atunci ce parere are de astia "Care omoara oameni".
  • ghita 24 Sep, 2010 07:04 bai nicusoare, pana si infirmierele din spital voteaza pd-l! nu mai zic de doctori!