Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:59 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Moş Crăciun a venit la copiii angajaţilor RAJA (galerie foto)

ro

21 Dec, 2010 00:00 1604 Marime text
Raja_serbare_1.jpgTraian Dragomir: "Ne bucurăm foarte mult că şi în acest an dificil am reuşit să organizăm acest spectacol şi să dăruim tuturor copiilor angajaţilor un mic dar de la Moşul"

Sindicatul Liber al Salariaţilor RAJA SA, împreună cu conducerea companiei, reprezentată de directorul Felix Stroe, a organizat ieri, în sala mare a Casei de Cultură, un spectacol dedicat copiilor angajaţilor societăţii.

Micuţii nu au avut parte doar de cântece şi scenete de teatru, ci şi de venirea Moşului, care le-a adus cadouri numeroase, dar şi multă bucurie. Sala Casei de Cultură a răsunat de cântecele şi aplauzele copiilor angajaţilor RAJA, care au fost aduşi din toate colţurile judeţului, acolo unde societatea are puncte de lucru.Raja_serbare_2.jpg"Organizarea acestui spectacol în preajma sărbătorilor de Crăciun a devenit deja o tradiţie. Ne bucurăm foarte mult că şi în acest an dificil am reuşit să organizăm acest spectacol şi să dăruim tuturor copiilor angajaţilor un mic dar de la Moşul", a declarat Traian Dragomir, liderul Sindicatului Liber RAJA SA. Aproximativ 1.700 de copii ai angajaţilor au primit cadouri de la Moşul RAJA. Dintre aceştia, aproximativ 700 s-au aflat în sala mare a Casei de Cultură. Spectacolul a fost susţinut de Black Sea Orchestra, de trupa de teatru Thaliamar, de baletul Teatrului Fantasio şi de actori ai Teatrului de Stat Constanţa. Evident, actorul principal a fost Moş Crăciun, care, atunci când nimeni nu se mai aştepta să apară, a venit şi le-a adus copilaşilor darurile pe care le aşteaptă de un an.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii