Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:14 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liberalul Cupsa si-a dus sotia in Caraibe (galerie foto)

ro

03 Sep, 2009 02:22 4958 Marime text

cap_4.jpgProaspăt căsătorit cu tânăra Elena, PNL-istul Ovidiu Cupşa şi-a luat consoarta şi a zburat spre Caraibe.

Aflat la al doilea mariaj, consilierul local se declară foarte încântat de luna de miere, care a durat aproape trei săptămâni şi jumătate. Nu au fost însoţiţi, ci s-au bucurat în intimitatea cuplului de experienţa exotică. Ovidiu şi Elena Cupşa s-au plimbat, în cele trei săptămâni şi jumătate, în Aruba şi Republica Dominicană, însă s-au şi desfătat într-o croazieră. Liberalul nu a dorit să precizeze cât a costat întreaga aventură: „A fost un cadou de la noi, pentru noi". Următoarea destinaţie de vacanţă nu o cunoaşte, însă, din mai multe considerente. „Este şi o problemă de timp, dar să vedem cum o să fie şi cu banii", a explicat Ovidiu Cupşa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristi 03 Sep, 2009 13:09 comentati ca niste fraieri!nici macar nu cunoasteti acest om.a marit salarii, a dat prime si a ajutat multi oameni...acum toata lumea sta stresata, cu fruntea in jos pt ca actualul director este un nenorocit...sa va fie rusine pt comentariile voastre nefundamentate.
  • cristi 03 Sep, 2009 12:55 romanii, tot timpul trebuie sa comenteze! le sta in caracter...nu va e rusine? omul asta a dat prime, a marit salarii iar toti angajatii aveau libertate deplina si nu erau stresati, cu fruntea in jos asa cum sunt cu actualul director Zeicu. Asa ca, papagali comentatori ca voi nu mai gasim si voi ar trebui sa va duceti la circ...toate jigodiile analfabete au ajuns sa comenteze despre unele persoane care nu le-au cunoscut in viata lor,,, Halal Romanie, halal comentatori!
  • florin 03 Sep, 2009 12:40 cat de i***t poti fi sa dai pozele cu sotia in ziar. e penibil si numai un i***t poate face asta. ca a ocupat o pozitie intr-o autoritate, a ocupat-o politic si e meritul celui care l-a pus din greseala.
  • SCARBITUL OBIECTIV 03 Sep, 2009 11:44 P.N.L.-ist MANGLITOR SI ESCROC,IMORAL SI CIRCAR,CA TOTI CEILALTI DE CULOAREA LUI POLITICA!DACA AVETI STIRI DE LA ZOO ATUNCI MAI DATI-L SI PE EL!
  • simona 03 Sep, 2009 05:24 Ce mama dracului il tot dati pe nenorocitul asta ? dupa ce a vandalizat Canalele Navigabile? un nenorocit !!!!!