Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:59 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Irinel Columbeanu trece printr-un moment crucial"

ro

01 Mar, 2010 03:08 1820 Marime text

cap_5.jpgAtât Irinel cât şi Moni Columbeanu pot trăi fără a fi căsătoriţi. Nu au nevoie de căsnicie pentru a se simţi împliniţi, ba dimpotrivă!

Mariajul de poveste al soţilor Columbeanu pare a trece printr-un moment dificil. Încă de anul trecut s-au făcut speculaţii referitoare la trăinicia sentimentelor Monicăi sau ale soţului său, Iri.

Este interesant de aflat că Irinel este un tip suficient de stabil şi sensibil. Amator de poveşti de dragoste, plimbări sub clar de lună, profilul său numerologic nu se potriveşte cu cel al unui cuceritor. Este un drăgălaş, sufletist, boem, gelos, ţâfnos, uneori. Îi place să călătorească. Amator de distracţii, nu de orgii.

irinel_columbeanu.jpgTalentat, idealist, ştie să fie darnic fără a sărăci.

Va trece prin cel puţin două momente importante, în curând: saltul într-o altă perioadă a vieţii, la 54 ani şi apropierea unui ultim moment crucial, tot la 54 ani. Momentul crucial începe a se simţi cu doi ani înaintea producerii sale, cam de pe acum şi va emite efecte aproximativ doi ani după aceea, cam până în 2014. În cei doi ani din 2010 şi până în 2012, Irinel Columbeanu va fi mai irascibil, mai nervos, mai supărat pe toţi, fără a avea nevoie de un motiv. Se va simţi apăsat, timorat, va dori să se debaraseze de tot ceea ce i se va părea a fi inutil, aducător de rele, de necazuri, de griji. Divorţul ar putea fi ideea lui Irinel. Va fi mai încrâncenat mai ales în lunile iunie, iulie, octombrie. Cu siguranţă şi în ianuarie a luat hotărâri radicale.

monica_columbeanu.jpgAtât Irinel cât şi Moni Columbeanu pot trăi fără a fi căsătoriţi.

Nu au nevoie de căsnicie pentru a se simţi împliniţi, ba dimpotrivă! Irinel este un tip responsabil care va respecta mereu valorile familiei şi va ţine foarte mult la părinţi, rude, copil. Căsnicia celor doi, suficient de furtunoasă, presărată cu picanterii, călătorii, discuţii aprinse, ar putea rezista dacă cei doi s-ar mai tempera. Greu de crezut. Sunt la fel de vulcanici, geloşi, ambiţioşi. Tind să cred că Irinel a fost cel care a lăsat mereu de la el. Monica fiind un soi de titirez, permanent agitat, rece, calculat, iubind banii şi lumea bună. E drept, simte afacerile profitabile, ştie să facă speculaţii financiare, poate fi un bun şi dur finanţist. Ar fi putut ajunge militar de carieră pentru că este exactă, ambiţioasă, rece, calculată, are un fizic robust şi este deosebit de atentă la detalii.

milena.jpgMilena FARCAŞ

www.numeremilena.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii