Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:54 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În relaţii cu foştii vameşi, deveniţi afacerişti Nevasta lui Clipea de la Domeniu, pe statul de plată al Almaterm

ro

01 Jun, 2011 00:00 7463 Marime text

cap_8.jpgDe administrarea uneia dintre societăţile patronate de Marius Făinărea - unul dintre patronii Almaterm, s-a ocupat fostul vameş Aurelian Pilcă, arestat în scandalul de corupţie din port

În instituţiile publice din România se întâmplă de foarte multe ori ca interesele de serviciu să le slujească pe cele personale. Aşa ajungem la zicala autohtonă „o mână spală pe alta".

Pe acest principiu a mers se pare şi Ionuţ Clipea, directorul SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL, subordonat Consiliului Judeţean Constanţa, condus de Nicuşor Constantinescu, de vreme ce soţia sa a fost angajata unei firme private aparţinând unui om de afaceri care a derulat relaţii comerciale cu SRL-ul condus de el. Am aflat că Cristina Clipea, în calitate de angajat al SC Almaterm SRL, a câştigat chiar şi un premiu la un concurs organizat de o companie de ferestre. Surse din cadrul Almaterm ne-au confirmat că Cristina Clipea a fost angajata societăţii, dar că nu mai lucrează acolo.

Ionuţ Clipea a negat

De precizat că l-am contactat telefonic cu privire la acest subiect şi pe Ionuţ Clipea. Acesta a negat că soţia sa lucrează la Almaterm, uitând însă să precizeze că a lucrat în cadrul acestei companii.

De menţionat că societatea este deţinută de către Marius Făinărea, Florin Dan Prisăcaru şi Dumitru Teşeleanu - primii doi foşti vameşi, iar ultimul, tatăl fostului şef al Vămii Agigea, Iulian Teşeleanu. De precizat că fostul vameş Marius Făinărea este asociat şi în SC Almacons SRL, societate care şi-a trecut în portofoliul de clienţi postat pe pagina web a firmei şi SC Domeniul Public şi Privat Judeţean SRL, condus de Ionuţ Clipea. Iată cum interesele de afaceri, sau să le zicem de serviciu, se suprapun - culmea coincidenţei - cu interesele personale.

ionut_clipea_-_cristina_clipea_sursa_foto_facebook_com.jpgDe precizat că de Almacons s-a ocupat până nu foarte demult şi Aurelian-Cătălin Pilcă, fost vameş arestat recent în scandalul de corupţie din port. El a îndeplinit în trecut funcţia de administrator al firmei.

Făinărea: „Nu ştiu cine este Clipea"

De precizat că l-am contactat telefonic şi pe Marius Făinărea cu privire la relaţia de colaborare cu Domeniul CJC şi cu Ionuţ Clipea. Omul de afaceri a afirmat că nu-l cunoaşte pe Clipea şi nici pe soţia acestuia, recomandându-ne să revenim astăzi cu un telefon, după ce va avea timp să se intereseze la Resurse Umane. „Vă daţi seama că dacă i-aş ţine minte pe toţi directorii de mall de unde ne aprovizionăm... Nu ştiu cine este Ionuţ Clipea. O să întreb la Resurse Umane să văd dacă am avut o angajată cu acest nume (n.r. Cristina Clipea)", a declarat Marius Făinărea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gelu 01 Jun, 2011 09:12 Dar poate stie Fainarea cine este Adriana Mironescu, caci dupa declaratia de avere a sotului este si ea angajata acolo