Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:29 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gigi Chiru, la consultari cu sefii asociatiilor de locatari

ro

28 May, 2010 03:10 1668 Marime text
cap_1.jpgŞeful Inspectoratului Teritorial de Construcţii Sud - Est, Gigi Chiru, a fost prezent ieri la întrunirea Direcţiilor din Primăria Constanţa cu asociaţiile de proprietari.

În cadrul acestei întruniri a fost abordată problematica legislaţiei în domeniul construcţiilor, obligaţiile asociaţiilor de proprietari în ceea ce priveşte disciplina în construcţii, dar şi modalitatea de autorizare a lucrărilor în apartamente.

La întâlnirea care a avut loc în Sala Mare a Prefecturii Constanţa au fost aşteptaţi să participe, pe lângă cei din conducerea ITC, şi reprezentanţii Primăriei Constanţa.

asociatii.jpgÎn ciuda faptului că aceştia au lipsit, Gigi Chiru s-a arătat receptiv la problemele expuse, a ascultat propunerile făcute de preşedinţi şi a răspuns la toate întrebările.

Oamenii şi-au arătat nemulţumirea faţă de costurile prea mari pentru cărţile tehnice ale clădirilor pe care le administrează, dar şi de locatarii care îşi modifică locuinţele fără autorizaţie de la Primărie.

Printre propunerile făcute se numără efectuarea activităţilor de inspecţie a blocurilor construite înainte de anul 1977 în mod gratuit şi interzicerea modificărilor în imobilele care aparţin acestor clădiri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii