Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:04 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Delegatie turca, in vizita la CCINA

ro

28 Jul, 2010 02:52 1526 Marime text
CCINA_1.jpgÎn demersurile sale de relansare a relaţiilor economice şi de cooperare ale firmelor constănţene cu parteneri din Turcia, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa a primit, luni după-amiază, vizita oamenilor de afaceri turci, membri ai Camerei de Comerţ şi Industrie Trabzon.

CCINA_2.jpgDelegaţia a fost condusă de M. Suat Hacisalihoglu - preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie Trabzon, care a fost însoţit de Mesut Cevik - viceconsul al Consulatului General a Republicii Turcia la Constanţa. Colaborarea dintre CCINA şi CCI Trabzon a devenit deja o tradiţie, dovadă stând protocolul de colaborare încheiat între cele două camere de comerţ, încă din anul 1998.

CCINA_3.jpgPreşedinte Suat Hacisalihoglu i-a mulţumit preşedintelui CCINA, Mihai Daraban, şi Conducerii Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa pentru primirea delegaţiei şi a subliniat importanţa dezvoltării legăturilor economice dintre cele două oraşe, Constanţa şi Trabzon. De asemenea, şi-a exprimat interesul pentru dezvoltarea componentei economice a relaţiilor româno-turce, apreciind ca extrem de bine-venită propunerea lui Daraban, de a se înfiinţa o asociaţie a Camerelor de Comerţ situate la Marea Neagră, pentru a facilita contactele directe dintre mediile de afaceri, din oraşele şi judeţele riverane Mării Negre.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii