Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum a circulat zvonul despre moartea lui Mazăre (document)

ro

05 Feb, 2011 00:00 4084 Marime text
8_Radu_Mazare_-_Radu_Mazare.jpgŞtirea potrivit căreia primarul Radu Mazăre şi-a găsit obştescul sfârşit, conform site-ului Wikipedia, a făcut înconjurul ţării.

Dar cum s-a născut "bomba"?! Blog-ul http://derscanu.wordpress.com surprinde un aspect pe care puţini dintre cei care au dat ştirea decesului ca fiind în "exclusivitate" l-au omis: "O ştire circulată pe Internet şi care a ajuns şi pe paginile ziarelor, dar şi la ştirile PROTV. Iată adevărul din spatele acestei ştiri. Blog mişto (http://blogdeminciuni.blogspot.com ) a găsit greşeala pe Wikipedia. A publicat un articol pe această tema în 31 ianuarie. Între timp, alte siteuri au preluat ştirea, fără a oferi link către Blog misto, cu excepţia www.ziuaconstanta.ro . mazare_viu.jpgApoi, ştirea s-a răspândit în tot online-ul. Unii navigatori online nu citesc toate ştirea şi, printre rânduri, au înţeles că edilul a murit, unii au închinat şi un pahar în cinstea lui: "Dumnezeu să-l ierte!", citim pe http://derscanu.wordpress.com/2011/02/03/sursa-informatiei/ . În fapt, ZIUA de Constanţa a prezentat decoperirea de pe http://blogdeminciuni.blogspot.com/ pe 1 februarie. Între timp, Wikipedia l-a înviat pe primarul Radu Mazăre, siteul dându-l acum doar cu o dată de naştere, nicidecum şi cu aceea în care i s-a cântat prohodul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • justice 05 Feb, 2011 09:03 si eu credeam ca au murit basescu boc udrea liga onaca deliorga palaz nita videanuverioti-va veni blestemul