Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:43 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concert Interitus Dei in club Hand din Vama Veche

ro

15 Jul, 2010 00:00 2697 Marime text

p1-interitus_dei_-_afis_hand_vama_veche_web___.jpgTrupa constănţeană Interitus Dei va concerta duminică, 18 iulie, în club Hand din Vama Veche, de la ora 21.00.

În deschiderea concertului vor cânta formaţiile  Argedava, White Walls şi N.O.X. Preţul unui bilet este 10 lei şi poate fi procurat de la intrarea în club. Aceasta este ultima cântare a celor cinci constănţeni din seria celor care au avut ca scop promovarea albumului In Motion. În august, Interitus Dei se vor afla din nou în Germania, acolo unde vor intra în studio pentru a înregistra un nou material discografic care va ieşi pe piaţă la sfârşitul anului.
Trupa a mai lansat Lonely White Idols (1997), The end of revelation (2000), Unholly (2002) şi In Motion... (2009). Pe 14 august, băieţii vor participa la festivalul Steel meets Steel, în localitatea Castrop-Rauxel. Pe aceeaşi scenă vor mai concerta Metalety, The Claymore, Agamendon şi Negură Bunget.

p8-concert_interitus_dei_02.jpg

În toamna lui 2005, Interitus Dei au cântat în deschiderea celebrei formaţii Paradise Lost, trupă care le-a deschis „apetitul“ pentru gothic, stilul pe care îl abordează. Alcătuiţi ca trupă în 1994, cei cinci constănţeni abordează un stil aparte pentru muzica românească, dar foarte gustat de tinerii care ascultă rock, doom gothic. Formaţia este alcătuită din Bogdan Boeru - bass şi voce, Adrian Galu - voce, Cristi Ţenţu - lead guitar, Ruhan Terente - guitar şi Sebastian Nataş Macovei - tobe. Mai multe detalii despre Interitus Dei puteţi citi pe www.interitusdei.ro sau pe http://www.myspace.com/interitusdei .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii