Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:44 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, falit dupa moartea lui Mark

ro

16 Feb, 2010 04:31 927 Marime text
În cadrul şedinţei de mâine a Consiliului Judeţean se va supune la vot şi aprobarea unor noi tarife şi taxe.

Din această categorie fac parte şi tarifele practicate de către Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa, Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie şi Muzeul de Artă, care vor fi actualizate. Potrivit expunerii de motive a proiectului, taxa de vizitare a Muzeului de Artă va creşte cu un leu, taxa foto şi de folosinţă sală, rămânând la acelaşi nivel.

În cazul Muzeului de Istorie Naţională şi Arheologie, iniţiatorul propune mărirea cu un leu a tarifului de vizitare a Edificiului roman cu mozaic, a monumentului Adamclisi, muzeului Adamclisi şi muzeului Histria şi cu doi lei a Muzeului Carsium din Hârşova.

Potrivit expunerii de motive a proiectului, Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa a înregistrat în 2009, o scădere majoră a veniturilor obţinute, din cauza decesului delfinului Mark. În vederea creşterii veniturilor, se propune înfiinţarea de noi taxe. Astfel, taxa pentru expoziţia „Minerale" va fi de patru lei şi de doi lei pentru elevi şi studenţi. De asemenea, taxa de vizitare a tuturor obiectivelor complexului va fi de 35 lei - tarif întreg şi de 18 lei - tarif redus pentru elevi şi studenţi, în perioada sezonului.

La Delfinariu urmează a se modifica taxa de intrare în perioada de sezon, odată cu începerea demonstraţiilor cu delfini, în prezent taxa fiind pentru demonstraţiile cu lei de mare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii