Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce afaceri are cel care a provocat accidentul de la Costineşti (document)

ro

29 Jun, 2011 00:57 4448 Marime text
accident_ambulanta_smurd_1.jpgLuni seara, în jurul orei 20.20, un grav accident de circulaţie a avut loc pe DN 39, în apropierea intersecţiei spre Costineşti.

Radu-Gabriel Crihană conduce un BMW cu numere de înmatriculare de Anglia, în care se aflau şi Laurenţiu Drăghici, Elena Maria Neacşu, Adriana Dumitrache şi Maricel Antohi. Crihană a intrat în depăşirea neregulamentară a unui Matiz condus de Cătălin Iana şi, la revenirea pe bandă a pierdut controlul maşinii, a ieşit de pe drum, intrând într-un copac. Din acesta a ricoşat înapoi pe şosea şi a acroşat Matiz-ul. BMW-ul condus de Radu Crihană s-a răsturnat, iar în urma accidentului a decedat Laurenţiu Drăghici.

accident_ambulanta_4.jpg Dar cine este cel care, din neatenţie şi grabă, a curmat viaţa unui om şi a produs rănirea celor cu care plecase la drum? Radu-Gabriel Crihană s-a născut pe 1 martie 1979 în comuna gălăţeană Cudalbi. Potrivit Registrului Comerţului, Crihană este implicat în SC Ideal Motosales SRL şi în Crihană Radu-Gabriel Întreprindere Individuală. SC Ideal Motosales SRL a fost înfiinţată pe 12 octombrie 2009 şi are sediul pe strada Stejarului nr. 1 în comune ilfoveană Voluntari. Firma are ca obiect principal de activitate comerţul cu ridicate al combustibililor solizi, lichizi şi gazoşi, al produselor derivate. Radu-Gabriel Crihană este unic asociat şi administrator al SC Ideal Motosales SRL. Bărbatul este cercetat pentru ucidere din culpă.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii