Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia „Oameni pentru Oameni" dăruieşte în prag de Crăciun

ro

15 Dec, 2010 01:17 1619 Marime text
Asociaţia Umanitară „Oameni pentru Oameni - Sănătatea şi Familia" din Eforie a demarat, la sfârşitul săptămânii trecute, o acţiune de ajutorare a copiilor internaţi în secţia de tuberculoză osoasă a Spitalului Mangalia.

Potrivit fondatoarei asociaţiei, Nina Ştefan, copiii internaţi în această secţie a spitalului din Mangalia au primit cu bucurie darurile aduse de echipa „Oameni pentru Oameni", obţinute cu sprijinul unor oameni de bine - vechi colaboratori ai acţiunilor umanitare iniţiate de asociaţie. „Vreau să le mulţumesc din inimă sponsorilor noştri, care de fiecare dată au răspuns prezent când am avut iniţiativa de a ajuta persoane aflate la nevoie. Oamenii cărora le mulţumim şi cu această ocazie, care ne sunt mereu alături, sunt: Osman Taş, Felicia Trantu, Valentin şi Rodica Zaharia, Cristian Mitea, Ion Lazăr, Stelică Nedelcu", a declarat Nina Ştefan. Darurile oferite copiilor internaţi la Mangalia de către asociaţia umanitară din Eforie constau în rechizite şcolare, jucării, dulciuri, îmbrăcăminte de iarnă şi încălţăminte, obiecte de igienă personală şi produse de curăţenie. „Aceşti copii au vârste cuprinse între 3 şi 15 ani şi unii se luptă cu această boală încă de la naştere. Duc dorul familiilor lor pentru că sunt veniţi din diferite colţuri ale ţării, iar părinţii, din cauza lipsei de posibilităţi, îi vizitează o dată sau de două ori pe an. Cadrele medicale de acolo suplinesc cum pot lipsa părinţilor, fiindu-le practic o a doua familie. Copiii acolo locuiesc, acolo se joacă şi acolo şi învaţă", a adăugat Nina Ştefan.

Asociaţia „Oameni pentru Oameni - Sănătatea şi Familia" va demara o nouă acţiune umanitară, de această dată de întrajutorare a 15 familii nevoiaşe din Eforie. „Vom merge în dar cu alimente, carne tocată şi cârnaţi proaspeţi, pentru ca şi aceşti oameni să aibă ce pune pe masă de Crăciun", a afirmat Nina Ştefan.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii