Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:47 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ARD Constanţa despre cele şase luni de guvernare Ponta „USL duce România în afara UE"

ro

04 Dec, 2012 03:00 2183 Marime text
ard.jpg„Conducerea ARD Constanţa îşi arată îngrijorarea în ceea ce priveşte bilanţul celor şase luni de guvernare USL", se menţionează într-un comunicat de presă dat publicităţii, ieri, de ARD. „Peste puţin timp, ţara noastră va aniversa şase ani de la admiterea în Uniunea Europeană. Au fost şase ani în care fondurile europene, racordarea la valorile fundamentale ale Uniunii Europene au schimbat în bine viaţa cetăţenilor României. Ţara noastră a făcut un pas mare înainte în aceşti şase ani, iar Alianţa România Dreaptă nu va permite ca şase ani să fie distruşi de USL în şase luni", explică ARD Constanţa.

Din punctul de vedere al ARD, poziţia României în Uniunea Europeană nu a fost niciodată mai fragilă ca acum. În această ordine de idei, Alianţa România Dreaptă consideră că niciun Guvern al României nu a fost privit cu atâta neîncredere de către celelalte state membre ale Uniunii Europene şi, de asemenea, „niciodată un Guvern al României nu a îndrăznit să îi îndemne pe români la ură faţă de Uniunea Europeană". „Niciodată cetăţenii României nu au fost în pericol să piardă atât de mult când aveau atât de mult de câştigat", subliniază ARD Constanţa în comunicatul menţionat.

Totodată, ARD specifică faptul că România este condusă în direcţia greşită de un Guvern anti-european. „USL duce România în afara USL", atrage atenţia Alianţa.

Nu mai puţin important, ARD solicită autorităţilor locale constănţene „să asigure un proces electoral corect la alegerile din 9 decembrie şi să explice importanţa vitală a fondurilor şi valorilor europene pentru nivelul de trai al cetăţenilor".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii