Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:08 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ambasadorul Federaţiei Ruse, primit de subprefect şi de preşedintele CCINA

ro

16 Feb, 2011 01:52 1940 Marime text
subprefect_ambasador.jpgÎn calitate de ambasador al Federaţiei Ruse în România, Alexander Churilin a fost ieri într-o vizită fulger la Constanţa, unde s-a întâlnit cu subprefectul Aidun Kurt-Mola, dar şi cu preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, Mihai Daraban. Vizita este una obişnuită, mai ales că la Constanţa avem un consul nou al Federaţiei Ruse în persoana Excelenţei Sale Mikhail Mikhailovici Reva.

În cadrul întrevederii pe care a avut-o cu preşedintele CCINA, au fost abordate probleme legate de posibilitatea investiţiilor reciproce, atât a firmelor româneşti în spaţiul rusesc, cât şi a agenţilor economici din Federaţia Rusă în România şi în Constanţa. Mai mult, s-a luat în discuţie necesitatea identificării de parteneri de afaceri, pe domenii specifice de activitate, dar şi problemele de impact energetic şi cele legate de securitatea Jocurilor Olimpice de iarna care se vor desfăşura în 2014 la Soci. Oraşul se află în Regiunea Krasnodar a Federaţiei Ruse, raportat la recentele acte teroriste de la Moscova.

În ceea ce priveşte vizita la Prefectura Constanţa, unde s-a întâlnit cu subprefectul Aidun Kurt-Mola, ambasadorul Federaţiei Ruse a subliniat importanţa unui parteneriat în domeniul transportului şi turismului, apreciind că ar fi indicat să se stabilească un traseu feroviar şi maritim între Asia şi Rusia, care să ajungă la Constanţa. „Ne-am gândit chiar să se găsească un oraş din Rusia cu care să se înfrăţească oraşul nostru", a susţinut Kurt-Mola.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii