Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Academia Catavencu Amintiri din copilaria amantei lui Mazare

ro

20 Aug, 2009 12:21 3221 Marime text
Răspundem pe această cale mesajelor sosite pe adresa biroului şi revenim cu amănunte despre noua achiziţie a lui Mazăre, indulgenta Andreea Severa. Mai exact, ne referim la cei doi ani tumultuoşi petrecuţi la liceul „David Prodan" din Cugir, unde era poreclită „Săgeata" din cauza fizicului aerodinamic, de viitor aerofotomodel. Apropo, dacă voiai să o măsori pe gagica lui Mazăre la liceu, trebuia să începi de la nas, care încă de atunci era cel mai înalt punct al trupului şi aşa lunguieţ al Andreei.

Continuarea pe http://www.catavencu.ro/,,,

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 20 Aug, 2009 13:26 "x"-le ,mi se pare ca recunosc modul acesta de conversatii,scurt si nedefinit al unei persoane de pe site-ul meu,care s-a dat drept Daniel Florea.Cum se face ca n-ai disparut ,inca?
  • X 20 Aug, 2009 10:59 Mda, mai penibili de atat nici nu se poate sa fiti, nu mai aveti ce sa mai scrieti despre Mazare sa inteleg...
  • surmelis argentina pusa 20 Aug, 2009 10:31 Partidul PNL ataca frontal,conducerea Constantei! Foarte urat din partea voastra domnilor "inteligenti"! Sa te iei de o relatie din adolescenta,care sunt sigura ca si cei care scriu articolele acestea INVERSUNATE, cat si cei care le-au comandat,au avut parte de ele in aceeasi perioada ,se numeste TERIBILIM cronic si care trebuie tratat cu un sutulet in fundulet.Ha!Ha!Ha! TERIBILISTI DE BUCURESTI!Nu pot sa cred ca exista asa specimeme de "ziaristi"! Si mai aveti tupeul de a va ofensa cand sunte-ti dati la o parte din lumea mass-mediei romanesti ?!