Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:38 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Primaria oraşului Năvodari

ro

29 Mar, 2013 20:22 1859 Marime text
Astazi, la Calarasi, viceprimarul orasului Navodari, Florin Chelaru a semnat Contractul de finantare pentru proiectul european „ Centru Transfrontalier de afaceri pentru dezvoltarea turismului si a activitatilor conexe - Piata Agroalimentara de Peste ( Navodari , Romania – Dobrich, Bulgaria) in cadrul Programului Operational de cooperare transfrontaliera „ ROMANIA – BULGARIA – 2007 – 2013.
Proiectul are in vedere construirea in zona din proximitatea Canalului Poarta Alba – Midia- Navodari a unui Centru Transfrontalier de Afaceri care va cuprinde ca principala componenta functionala o piata agroalimentara de peste.
Contructia va fi deosebit de interesanta , avand forma unui peste in sectiune si cuprinzand pe langa piata de peste o expozitie – muzeu al pestelui , precum si un restaurant cu specific pescaresc.
Proiectul a fost depus de Orasul  Navodari , in parteneriat cu Institutul EUREKA din Dobrich, valoarea sa ridicandu-se la 1.469.161,14 euro                                        , iar cofinantarea Orasului Navodari nefiind decat 2,18%.
Intregul amplasament, inclusiv locuri de parcare va avea 4.110 mp., lucrarile de constructii urmand a fi demarate in aproximativ 3 luni .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii