Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă PNL Constanța - 18.02.2015

ro

18 Feb, 2015 14:06 1375 Marime text
Tineretul Național Liberal Constanța a participat luni, 16 februarie a.c., la cea de-a zecea ediţie a Galei Premiilor TNL, eveniment care a avut loc la Teatrul de Operetă şi Musical „Ion Dacian” din Bucureşti.

Gala Premiilor TNL a celebrat cultura şi tradiţiile româneşti, civilizaţia europeană şi valorile universale, prin recunoaşterea meritelor celor care le susţin şi le promovează în societate.
Filiala Constanța a Tineretului Național Liberal a fost reprezentată de membri ai departamentelor Clubului Elevilor Liberali, Cluburilor Studenţeşti Liberale, Clubului Oamenilor de Afaceri Tineri Liberali, Organizaţiei municipale Constanța a TNL, precum și ai organizaţiilor locale din Hârşova, Năvodari şi Mangalia.
În cadrul evenimentului, organizatorii au acordat pentru aportul adus în promovarea imaginii României în lume premiul „Performanța inspiră” campioanei de tenis Simona Halep. Premiul a fost ridicat, în numele Simonei Halep, aflată în turneu în Doha - Dubai, de președintele CSL Constanța, Georgiana Tase. Este o onoare pentru mine şi organizaţia pe care o reprezint să ridic acest premiu în numele campioanei Simona Halep. Pe această cale ţinem să îi mulţumim Simonei pentru că ne reprezintă ţara cu mândrie şi devotament! Îi ţinem pumnii la următoarele competiţii şi o aşteptăm acasă pentru a-i înmâna premiul”, a precizat Georgiana Tase.
Județul Constanţa a fost multiplu premiat la ediția din acest an a Galei Premiilor TNL, premiul „Excelenţa lucrului bine făcut” fiind acordat lui Elif Memet, elevă în clasa a XII-a la Liceul Internaţional de Informatică, pentru curiozitatea, seriozitatea şi determinarea cu care îşi construieşte cariera.
Elif Memet va vizita Casa Albă la Washinghton, invitaţie primită  în urma clasării pe locul 13 la nivel mondial la un concurs de eseuri organizat de o platformă pentru tineret din Statele Unite ale Americii. „Gala Premiilor TNL 2015 s-a remarcat, în primul rând, prin tradiţia a zece ani de continuitate. A fost un eveniment deosebit de ediţiile anterioare, fiind dedicat valorilor, performaţei şi excelenţei. Gala TNL este una dintre cele mai importante evenimente pentru tinerii liberali, prin care li se oferă acestora posibilitatea de a se reuni cu colegii din ţară, de a forma noi legături şi a schimba opinii. Ediţia a X-a a Galei TNL a fost cu atât mai specială prin participarea noilor noştri colegi din fostul Tineret Democrat Liberal. Le felicit atât pe Simona Halep, cât şi pe Elif Memet pentru meritele deosebite, ele sunt o dovadă a faptului ca ambiţia şi devotamentul aduc performanţa” a precizat președintele Organizației Municipale a TNL Constanța, Cristina Văsii.
Reamintim că Premiul Special „Gala 10” a fost acordat președintelui României, Klaus Iohannis, pentru impunerea unui nou model politic în societatea românească. La eveniment au participat copreşedinţii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, lideri ai PNL, ambasadori, reprezentanţi ai societăţii civile, gazdele evenimentului fiind copreşedinţii TNL, Florin Alexe şi Sorin Moldovan.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii