Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direcţia Informare şi Relaţii Publice organizează o vizionare gratuită a filmului “Aventurile lui Babuşca”

ro

04 Apr, 2013 13:47 1022 Marime text
R O M Â N I A
MINISTERUL AFACERILOR INTERNE
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE

BULETIN INFORMATIV
Nr. 115 din 4 aprilie 2013

 În cadrul activităţilor desfăşurate la nivelul structurilor Ministerului Afacerilor Interne pentru susţinerea programului dedicat elevilor „Să ştii mai multe, să fii mai bun!”,  Direcţia Informare şi Relaţii Publice organizează o vizionare gratuită a filmului “Aventurile lui Babuşca”. Filmul va fi difuzat vineri, 5 aprilie, începând cu ora 9:00, la sala Centrului Cultural al M.A.I, din str. Mircea Vodă nr. 17, sector 5 Bucureşti.
 
          Responsabilii de la mai multe şcoli bucureştene au anunţat deja că vor fi prezenţi la vizionare, împreună cu 350 de elevi. Sala Centrului Cultural al M.A.I. are o capacitate de 600 locuri aşa că sunt bineveniţi şi alţi copii interesaţi să vadă unul dintre cele mai frumoase filme de aventuri pentru cei mici. Intrarea este liberă.
 
            „Aventurile lui Babuşca”, în regia lui Gheorghe Naghi, este un film despre doi copii dintr-un sat din Delta Dunării, care fără voia lor descoperă nişte traficanţi de stupefiante. În film joacă Mircea Anghelescu, Emil Hossu, Amza Pellea şi Mihai Mereuţă. „Aventurile lui Babuşca” este un film despre prietenie, cu multe peripeţii, urmăriri şi împuşcături, un film despre eroi şi răufăcători.
 
            Pelicula „Aventurile lui Babuşca” face parte dintre filmele difuzate în cadrul Galei filmului poliţist românesc, organizată de Ministerului Afacerilor Interne. În cadrul Galei, în fiecare sâmbătă, la ora 17.00, timp de zece săptămâni, este difuzat, în regim gratuit, un film poliţist de referinţă din cinematografia românească.      
 
           Întregul eveniment este realizat cu sprijinul Centrului Național de Cinematografie.

 
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii