Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întrevederea secretarului de stat Carmen Burlacu cu ministrul economiei al Emiratelor Arabe Unite, Sultan bin Saeed Al Mansouri

ro

04 Jun, 2014 16:25 799 Marime text
Secretarul de stat pentru afaceri globale Carmen Burlacu a avut astăzi, 4 iunie 2014, la sediul MAE, o întrevedere cu ministrul emiratez al economiei, Sultan bin Saeed Al Mansouri, care a efectuat o vizită oficială în România cu prilejul reuniunii Comisiei Mixte de Cooperare Economică şi Tehnico - Ştiinţifică (Bucureşti, 3 - 4 iunie 2014).
Ministrul emiratez a exprimat satisfacţia faţă de convorbirile de substanţă avute cu oficialii români, evidenţiind interesul ţării sale de a consolida dialogul politic şi cooperarea economică bilaterală. A arătat că au fost identificate unele sectoare economice care vor fi urmărite cu prioritate în perioada următoare, precum: agricultură, petrol şi gaze, educaţie şi inovaţie, sănătate, turism.
Secretarul de stat român a apreciat în mod deosebit reluarea lucrărilor Comisiei mixte şi dorinţa ambelor părţi de a pune în practică proiectele identificate în cadrul acestui format, menite să asigure dezvoltarea relaţiilor economice şi comerciale bilaterale în perioada următoare.
Cei doi oficiali au exprimat susţinerea comună pentru dezvoltarea contactelor directe, inclusiv între comunităţile oamenilor de afaceri din ambele ţări. De asemenea, au evidenţiat dorinţa de a acţiona şi în continuare la nivel guvernamental pentru dezvoltarea cooperării bilaterale în toate domeniile: politic, economic, educaţie şi cultură.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii