Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Finisaje si accesorii pentru amenajari interioare

ro

25 Nov, 2014 00:00 2331 Marime text
Știm cu toții că detaliile conntează, atunci când vorbim de design interior și decorațiuni, amenajări și finisaje pentru locuința noastră, pentru biroul în care ne petrecem cea mai mare parte din zi sau orice alt tip de interior primitor, luminos și modern.
 
Șinele din plastic cu 1 sau 2 canale pentru perdele, bateriile pentru chiuveta de bucătărie sau pentru cadă și duș, ventilatoarele casnice cu senzori de umiditate pentru baie sau bucătărie, profilele pentru faianță și gresie sau distanțierii, sunt accesorii importante pentru calitatea, confortul și designul unei încăperi.
 
Profilele pentru faianţă de interior sau exterior, au rol funcţional, pentru că ne ajută să păstrăm mai ușor curățenia prin protejarea muchiilor plăcilor de faianţă, dar și rol estetic.
 
Te-Ma România execută la comandă profile de faianță și gresie în variate culori și dimensiuni. Astfel, puteți alege pentru bucătărie sau pentru baie profile în culoarea plăcilor ceramice sau în nuanţe contrastante, care să adauge un plus de personalitate interiorului. Gama de culori este foarte variată, de la modelele simple în alb sau negru ori gri, până la nuanţe de albastru, vişiniu sau cafeniu.
 
Profilele marmorate Te-Ma pentru faianță au în compoziție pigmenţi speciali care le asigură rezistența la razele UV, iar modelele sunt personalizate, în funcţie de cerinţele beneficiarilor.
 
Distanțierii pentru placare sunt folosiți pentru simetrie: cu ajutorul lor se păstrează o distanță egală între plăcile ceramice. Distanțierii pentru faianță şi gresie de interior sau exterior sunt în formă de pană sau în formă de T, dar realizăm şi distanțieri refolosibili.
 
Te-Ma România este producător, importator și distribuitor de profile şi distanţieri pentru faianţă şi gresie, dar și alte finisaje și accesorii pentru amenajări interioare, de la uşiţe de vizitare de plastic sau metalice, ventilatoare cu fixare în perete și alte produse cu ajutorul cărora locuinţa noastră devine mai confortabilă, mai uşor de întreţinut şi mai primitoare.
 
SC TE-MA ROMANIA SRL
Bucuresti
Prelungirea Ghencea, Nr 65, Bragadiru, Ilfov
Telefon: 031-436.78.01
Fax: 031-436.78.02
Email vanzari: office@te-ma.ro
www.te-ma.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii