Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elegance by Interior Store Cea mai noua colectie Interior Store (galerie foto)

ro

12 Jan, 2015 17:08 3856 Marime text


Interior Store lanseaza colectia Elegance by Interior Store , o colectie ce ofera solutii de mobilare unice, avand la baza eleganta si rafinamentul designului exclusivist al acestora. Indiferent ca iubim un stil clasic, baroc sau modern pentru locuinta noastra, colectia Elegance este ideala pentru o locuinta exclusivista.



Clasicul reinterpretat al colectiei Elegance este regasit in piesele Desire , ce ofera un design spectaculos. Piesele Desire propun solutii elegante si inovatoare, adaptabile pentru a satisface toate gusturile. Fiecare produs este “impodobit” cu materiale prețioase precum marmura , inlay-uri , brodate cu aliaje metalice combinate cu  inserții strălucitore. Pentru producerea unui impact foarte puternic noua colectie Interior Store propune piesele Baroque – piese cu un design foarte elaborat , caracterizate prin “bogatia” liniilor, fara a deveni insa “prea mult…”

Liniile moderne sunt regasite si ele in noua colectie Interior Store, in piesele Modern propuse – oferind insa aceeasi eleganta a liniilor. Design minimalist îmbogățit cu detalii extemporanee si finisaje glamour completeaza perfect colectia Elegance.



Elementele pentru depozitare moderne, ofera solutii perfecte pentru pastrarea CD/DVD-urilor intr-un mobilier estetic, inovator.



Elegance este o colectie ce ofera un nou concept de design interior , cu piese de mobilier exclusiviste si absolut neimitabile; perfecte pentru cei ce iubesc eleganta si rafinamentul  alaturate elementelor noi – precum home cinema-uri si sisteme audio – usor de incadrat in piesele de mobilier din aceasta colectie.


Interior Store
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii